Haberler

Demba Ba, "Galatasaray'a Gidiyor musun?" Sorusuna Yanıt Verdi

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Demba Ba, "Galatasaray'a gidiyor musun?" sorusuna "Çok az daha bekleyin." yanıtını verdi.

Devre arasında kadrosuna bir golcü takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın bu mevkii için düşündüğü isimlerden olan Demba Ba, yayıncı kuruluşa flaş bir açıklama yaptı.

Senegalli forvet, transfer süreciyle ilgili soruyu "Çok az daha bekleyin" diye cevapladı. Çin 1. Lig ekiplerinden Shanghai Greenland Shenhua forması giyen 33 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FATİH TERİM'İN ONAYI BEKLENİYOR

Süper Ligi ve Türk futbolunu yakından tanıdığı için Demba Ba'yı öncelikli forvet adayı olarak düşünen sarı kırmızılılar, Senegalli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Transferin Fatih Terim'in onay vermesi halinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Demba Ba'ya 6 ay karşılığında ödenmesi planlanan ücret ise 1 milyon 400 bin Euro civarında olacak.

GEÇEN SEZON GÖZTEPE FORMASI GİYDİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Göztepe forması giyen Demba Ba, 13 karşılaşmada şans bulurken, 7 gol attı, bir de asist yaptı.

33 yaşındaki yıldız futbolcu 2014-2015 sezonunda ve 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında toplam 1.5 sezon top koşturduğu Beşiktaş'ta 46 maçta 28 gol atıp, 7 de asist yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Demba Ba Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

ZAGOR:

Ne işi var bu işi bitmiş yaşlının GALATASARAYIMIZDA !!! gidin adam gibi forvet bulun ordan burdan artıkları toplamayın !

65
2
yanıtYanıtla
GALATASARAY HUZUREVİ:

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.

37
0
yanıtYanıtla
baya:

yazıklar olsun. bunların dini imanı para belli oldu. . .

29
4
yanıtYanıtla
TATSIZ TUZSUZ:

Lig 35 yaş üstü oldu hiç izlemek istemiyorum. Hali saha maçları daha zevkli geliyor.

31
1
yanıtYanıtla
kara kartal:

gs değil çarşı coştu burak bjk de:)

18
3
yanıtYanıtla
GARİBAN:

yanlış tercih

5
3
yanıtYanıtla
Türk:

zamanında Burak yılmaza hırsız diyip şuan aldığımız için dalga geçmeye çalışanlar şikeci dedikleri demba ba''yı istiyor. İlahi adalet. ki Beşiktaş taraftarının büyük kısmı hala Burak transferine karşı.

4
2
yanıtYanıtla
FB18:

DEMBABA AZ DAHA BEKLEYİNDE NEDİR SANIRSIN YAŞ 25 YAŞ KIRK OLSUN DİYEMİ BEKLİYORSUN

3
1
yanıtYanıtla
FİKO:

taraftar burak ı istemiyor yönetim iplemiyor, inadına aldılar :) burak bir gol atsa kıvıracaklar. . işte bu yüzden bir duruş sahibi olamadıkları için iplenmiyorlar. . biz başkan gönderdik. . ()

1
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ!:

geçen sene Göztepe-Beşiktaş maçında gol atamadı diye şikeci ilan ettiğiniz demba''yı istiyorsunuz farkındaysanız. ayrıca gönderdik dediğiniz Dursun Özbek pasif bir adamdı. Her ne kadar Fikret Orman''ın şuan yaptıklarını pek beğenmesekte, Beşiktaş''ın iyiliği için taraftarı karşısına alabilecek cesareti olan bir adam.

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title