Haberler

Daum'dan Max Kruse ve Emre Mor yorumu

Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Christoph Daum, Sarı Lacivertliler'in bugün Galatasaray'la karşılaşacağı dev derbi öncesinde Alman basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, ezeli rakiplerin Max Kruse ve Emre Mor transferlerini yorumladı.

Daum'dan Max Kruse ve Emre Mor yorumu

MAX KRUSE TRANSFERİNE ÖVGÜ

"Max Kruse'nin transferi, Fenerbahçe'ye inanılmaz bir güç kattı. Kendisi, çok çabuk bir şekilde takımın lider oyuncularından birine dönüştü ve taraftarları memnun etti. Şu anda Fenerbahçelilerin tümü; onun azmi, oynama düşüncesi ve son derece sempatik tavırlarıyla takım için her şeyini verdiğini hissediyor. O, taraftarların kalbine hitap ediyor. Zaten Fenerbahçe de bu duyguları yaşatmak için en doğru kulüp."

EMRE MOR VE TERİM YORUMU

"Fenerbahçe'de oynamak ve uluslararası arenaya geri dönmek Kruse için büyük bir meydan okuma. Türkiye'deki pek çok derbi maçı da Avrupai bir karaktere sahip. Diğer taraftan Emre Mor da Fatih Terim'in çok büyük beklentiler içinde olduğu bir futbolcu. Galatasaray'ın Emre'ye duyduğu güven, onun daha serbest ve büyük bir destekle oynamasını sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Daum'dan Max Kruse ve Emre Mor yorumu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Max Kruse Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500

Yorumlar (5)

A.K:

BU DAUM KOKOCUNUN TEKİ

1
1
yanıtYanıtla
DAUM SON MAÇ FACİALARI:

Yatacak yerin yok Daum. Feneri 2 defa son maçta şampiyonluktan ettin. Dış etkenler de var ama 2 defa olması tesadüf değil. 2006 Denizli de gs-denizli holiganları konfeti atarak maçın gidişatını olumsuz yönde etkiledi. 2009 da kendi sahamızda verdin şampiyonluğu. Son maça lider girilen 2 şampiyonluk gitti senin yüzünden. Leverkusende bile aynı senaryoyu yaşamışsın. Son maça 3 puan önde girip şampiyonluğu Bayern Müniche kaptırdın. Üstelik küme düşmüş takıma yenildin.

2
0
yanıtYanıtla
SPECIALIST:

Başlık ile haber arasında ne gibi bir bağ var?????

1
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kokaini bitti is ariyor galiba.

1
0
yanıtYanıtla
..........:

Ikiside derbide gol atamadığı için ıkisinede taraftarın güveni yok!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title