Haberler

Damien Comolli, Kolarov ve Gustavo transferleri için Ali Koç'un onayını bekliyor!

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Roma forması giyen Alexandar Kolarov ve Marsilya forması giyen Luiz Gustavo transferleri için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un onayını bekliyor.

Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen Aleksandar Kolarov ve Luiz Gustavo transferlerinin kaderi önümüzdeki hafta netleşecek... Şimdiye kadar iki oyuncu için yapılan girişimlerden olumlu sonuç elde edilememişti. Roma, Fenerbahçe'nin önerdiği 2 milyon euroyu reddederken, Kolarov için 5 milyon euro bonservis bedelinde ısrar ediyor. Marsilya da Gustavo konusunda 7 milyon eurodan aşağıya düşmeyince, pazarlıklar tıkandı.

Damien Comolli, Kolarov ve Gustavo transferleri için Ali Koç'un onayını bekliyor!

COMOLLİ TEKLİFLERİ YÜKSELTECEK

Alternatif isimlerle temaslara başlayan yönetimin, iki oyuncu için önümüzdeki hafta son bir hamle yapacağı gelen haberler arasında... Başkan Ali Koç'tan onay bekleyen Sportif Direktör Comolli, Roma ve Marsilya'ya önerilen rakamları bir miktar daha artıracak. Teklifler kabul görürse iki yıldızın transferi bitirilecek. Aksi halde 6 numara ve sol bekteki boşluk yedek listedeki oyuncularla doldurulacak.

Damien Comolli, Kolarov ve Gustavo transferleri için Ali Koç'un onayını bekliyor!

İŞTE TRANSFERLERİN GECİKMESİNİN NEDENLERİ

Kanarya'da transferde yaşanan gecikme sıkıntıya neden olurken, taraftarların da morali bozuldu... Bunun başlıca nedeni ise kulübün içinde bulunduğu mali zorluklar ve UEFA'nın sıkı denetimi. İşte 4 maddede yaşanan gecikmenin sebepleri: 1- Mali sıkıntı ve yüksek borçlar, 2- FFP kurallarına uyma zorunluluğu, 3- Takımın, Avrupa kupalarına katılamaması. 4- Kaynak oluşturmak için satılması planlanan Miha Zajc'ın hala gönderilememesi.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Marsilya Ali Koç Roma Haberler

500

Yorumlar (26)

ŞAMPİYON YİNE GS:

şampiyonun ardından ilk iki

8
7
yanıtYanıtla
taraftar:

hadi inşallah gustavo ve kolarov gelirse ilk iki garanti

7
5
yanıtYanıtla
Akın çoban:

Yukatel denizlili recep niyaz ve rodellaga ya teşekkürler

yanıt4
yanıt0
ŞARLO TAN:

bu sene de şampiyon gs olur. . . fb 3-5 arası bitirir ama cimbomu kadıköyde yenip çılgınlar gibi sevinip güzel bir sezon geçirdik diye yine kendinizi avutursunuz :)

10
2
yanıtYanıtla
FİRST:

ALİ KOÇ İNANILMAZ HATALAR YAPIYOR. .

8
2
yanıtYanıtla
Sedat susler:

Ne acidir ki fb mizin yeni bir sezona baslarken ne bir sol stoperi ne bir sol beki ne dogru duzgun orta sahasinda oynatabilecegi bir ikilsi ne de ikinci bir forvet oyuncusu var...oladi bir basarisizlikkta hicccc Ersun Yanala kizmayalim bu durumun sorumlusu cok sevdigimiz ve baskanlikla liderlikle taraftarligi karistiran anlattigi vizyonuyla tamamrn celisen baskanimiz Alikoçtur

6
3
yanıtYanıtla
OBJEKTİF YORUMCU:

Geçen seneki senaryonun aynısı resmen. Bas Dost, Mina, Wilshere olmayınca Slimani, Ayew, Benzia gibi çöpleri almışlardı. Bu sene de Kolarov, Gustavo, Kjaer de işlem tamam gibisinden haberler çıktı. Bunları alamayınca gereksiz panik transferler yapacaklar taraftarın gazını almak için. Fenerli olmak pişmanlıktır yazık ya ! Her sene hüsran arka arkaya 3 şampiyonluğumuz bile yok. Ts, bjk nin bile varken. Denizli faciası Feneri bitirdi. Bu olmasaydı arka arkaya 4 şampiyonluğumuz olacaktı. Kanser olduk yeter artık !

6
2
yanıtYanıtla
SERDAR DEMİR:

Futbol kaliteli ayaklarla oynanır gustavo ve kolarov kjaer olmazsa bu iş yalan olur fenerbahçe nin başka yolu yok taraftarında artık sabrı kalmadı

6
0
yanıtYanıtla
KASAP HALDUN:

sanki lahmacun sipariş veriyorlar

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SEZON BİTSİN SONRA ALIR BELKİ,

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title