Haberler
Güncelleme:

Cüneyt Özdemir: ABD'de 'Doktora gideyim' dedim mart ayına randevu verdiler, daha kasımdayız

Gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD'de hastanede dört ay sonrasına randevu verdiklerini aktardı. Özdemir, "Yine bana diyeceksiniz 'Ulan bu Cüneyt iyicene yandaşa bağladı.' Peki, yine bu Cüneyt bağlamış olsun ama birçok insan dişini yaptırmaktan ne bileyim herhangi bir sağlık sektöründeki bir şeye kadar Türkiye'ye gitmeyi tercih ediyor" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (39)

Hacı ama amca değil:

Eyy Cüneyt Özdemir sen kimsin de koskoca ABD yi şikayet ediyorsun senin ne haddine ABD şikayet etmek sanami kaldı ABD nin sağlık sorunları haddini bil

5
32
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Kes lan tatavayı mal

yanıt47
yanıt2
demir:

Muhahahahahahaaa

yanıt0
yanıt0
Hacı ama amca değil:

Söylediklerim kimin zoruna gidiyorsa onun seveni çok olur :)

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Amarika''yi bilmem ama Almanya''da kanun cikardilar 11 mayis 2019 dan itibaren gecerli. Hangi doktora gitmek isterseniz isteyin. En uzun 7 gün icerisinde randevü vermek zorunda.

15
7
yanıtYanıtla
M.A.K:

Ya kanunu anlamamissiniz yada yanlis ögrenmissiniz.

yanıt1
yanıt2
UYDUR UYDUR EBEGüMECi:

Uydurma (önceki cevabimda yazdigimi burada yazmadim bak, sonra yayinlanmiyor, ama sen anladin onu) çiçağum, ya o haberi bir daha oku anlamaya calis, eger kapasiten varsa; ya da bilen birine okutup sana anlatmasini sagla, tabii yine kapasitene bagli.

yanıt1
yanıt2
KEMKELEKÜM:

yorumuna begendi verecek beyinsizler bile bulmussun, helal. . .

yanıt3
yanıt3
Memleketim:

At gözlgüyle baktiginiz icin aleyhde yorum yapiyorsunuz. Herseyi biz biliyoruzya o yüzden saglik bakani sabaha karsi acil servisini ziyaret ettiginde sok oluyor kalabalikdan. Almanya''daki doktor randevusu nasil oluyormus diye Google'' ye yazarsaniz sizi bilgilendirir. Ama siz memleketin iyilesmesi icin deyilde bir kac kisinin sefasi icin mücadale verdiginizden dolayi beyniniz almaz. Almanya''da her bireyin ev doktoru oldugu gibi eger birey gidemez hastaysa öglen arasinda ev doktoru eve dahi gelir.

yanıt5
yanıt1
UYDUR UYDUR EBEGÜMECİ:

Yav hala sacmaliyorsun sen, ve begenen beyinsizlerin sayisini da arttiriyorsun, yine helal. . . MART AYINDA MECLiSTE KABUL EDiLEN SEY KANUN DEGiL, KANUN TASLAGI, YANi ''ZORUNLU HASTALIK SiGORTALILARI''NIN DAHA CABUK DOKTOR RANDEVUSU ALABiLMELERiNi SAGLAYACAK KANUNU CIKARTMAK iCiN HAZIRLANAN ''TASSSLAK''. . . Ben senin Google''ni yiyeyim diyerek, millete yanlis bilgi verme derim, zira koyunlar hep inaniyorlar.

yanıt1
yanıt1
Ok:

Almanyada yaşamasam inanicam. Hayattttta öyle birşey yapmazlar. Göz doktoruna gidicem hasta alan doktor yok

yanıt2
yanıt1
Seyfi gökcek nimet bayraktar diş hastanesi yanı ka:

Ya bi doğru dürüst yazın. Ben kayseri de diş hastanesinin yanında oturuyorum .3 ay 4 ay falan yalan yazanlar sadece diş damak için sure veriliyor oda kalıplar falan filan 1 hafta 2 haftayı buluyor .filmler akşam mesaide anında çekiliyor.birileri salla babam salla .

13
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

en iyi kuzey kore . . devlet yayınyapıyor herşey iyi halk kuzu iyi. ağlayın ülen herkes ağlıyor her yer heykel her yer resim . . . tam bizlik ekonomik problem zaten ekonomi yok . çadır enyiniize yetmiyor ülennnn . . ekmek su yeter

4
6
yanıtYanıtla
Seren canj:

Evet türkiyede devlet hastaneleri diş için emar için ultrason için 3 4 ay sonraya veriyor ama kat kat pahalı özel hastaneler paran varsa cebinde 5 dakika da hastaneye giriş yapıyorsun evet çok haklısın Amerika Birleşik Devletleri herşeyden en çok geride kalan devletmiş senden öğrenmiş olduk sayende

4
6
yanıtYanıtla
Vuvuvvvv:

Oda bişeymi bana karaciğerim ağrıdı bana 5 ay sonrasına randevu verdiler. 3 yıldır hastaneeye uğramadım. 1. 5 yıl ağrısını çektim sonra kendinden düzeldiHastaneye ölsem bile götürmesin kimse beni.

7
2
yanıtYanıtla
DİKEN:

TÜRKİYE''DEKİ OLAN GÜZEL İŞLERİ TAKDİR EDEBİLİYOR OLMAN GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ.

8
1
yanıtYanıtla
Sevgi:

Sayın Cüneyt bey banada Türkiye''de bir Ultrason için bir ay sonraya sıra verdiler, değişen birşey yok merak etmeyin burda da sistem hemen hemen aynı olmaya başladı. . .

1
8
yanıtYanıtla
DAHA DÜNE KADAR HASTANELER KÖTÜ PİS İDİ:

SEVGİ teyze değişen çook şey var çoookk ama bunları görmek için göz anlamak için izan algılamak için akıl lazım size 1 ay sonra randevu vermişler adam bana DÖRT AY sonrası için randevu verdiler diyor buradaki NANKÖRLER kalkmış aynı diyor doğru doğru SEVGİ teyze siz ve sizin gibilere 80 90 ile 2000 yılların hastaneleri doktorları lazım şöyle AZARLAYACAK HAKARET edecek ve ondan sonra sabahın 03 ile 04 saatleri hastane doktor muaneye ilaç kuyruğuna girseydin görürdün aynı mı değil mi NANKÖRLÜK etme

yanıt5
yanıt2
Hekim:

Türkiyemizin Saglikta masallahi var, arkadasimin kücük kardesi Kanser tedavisi oldu. Beklememek icin özel bir hastaneyi tercih ettiler. Cok sükür 250. 000 TL gibi ufak bir harcamayla 6-7 ay beklemeden tedavisi basariyla gerceklesti. Sordum niye özel de tedavi ettirdiniz diye. Beklememek icin dedi?

4
4
yanıtYanıtla
Doğrusu ne:

Özel yada devlet tüm hastanelerde kanser tedavisi ücretsizdir. Fakat özel hastaneler başka tedavilerde ekleyip fatura çıkarıyorlar. Sağlık hassasiyetimizi kullanarak şüphe oluşturarak para alacka tetkik tahlil hatta ameliyatlar yapıyorlar. Bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum. O para kanser tedavisi için değildir.

yanıt4
yanıt0
Brütüs:

Sırtımda ağrı vardı. Geçen hafta özel hastahane ye gittim. 30 dk önceden randevu aldım. Toplam 168 TL ödedim. Muayene, akciğer filmi dahil toplam 30 dk içinde işim bitti. Her özel hastahane kötü değil.

8
0
yanıtYanıtla
AbdoMobil-IOS:

Biz Amerika'nın bir eyaleti değilmiyiz Cüneyt?Şaşırma. Ne demek yandaş olmak? Şaka mı yapıyorsun?

4
3
yanıtYanıtla
corci:

Gel o zaman Türkiye''ye de maceraya başla kardeşim. Daha bugün bir sürü vergi geldi.

2
4
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Doğruları konuş aferin sürekli gereksiz muhalefet yapma

4
2
yanıtYanıtla
YALAMA BiR ViDAYIM, BOŞA DÖNERiM:

Nim bu denyo yav? Özel doktor tutsun kendine, randevusuz, pazarliksiz, yorumsuz. . .

3
2
yanıtYanıtla
falan filan:

Olayı anlama kapasiten şahane

yanıt8
yanıt2
YALAMA BİR VİDAYIM, BOŞA DÖNERİM:

FALAN FİLAN, anladigim kadariyla bu adam Mars yolculuguna hemen simdi cikmak istedigi halde ona Mart 2020 icin randevu verilmis; o yüzden ben de özel doktor tutmasini önerdim. Aslinda bu yolculukicin Türkiye''de basvursaydi hemen alip iceri tikarlardi, yani uzay gemisinin icine ve hemen gönderirlerdi. . . Yanlis mi anlamisim dogru mu?

yanıt2
yanıt1
PAŞALI:

Bundan adam olmaz

3
2
yanıtYanıtla
HÜLYA:

abd den açiklama bekliyoruz arkadaş bundan sonra delil olmadan inanmak yok bu herfe acayip uyuz oluyorum koca adam abuk abuk hareketler.

2
2
yanıtYanıtla
Mel:

Çok doğru aciliyet yoksa kalp krizi Doğum falan yoksa 4 ay sonrasına randevu verirler bu Canadada bile aynıdır

2
1
yanıtYanıtla
abc:

Türkiyede sağlık sistemi çok iyi. Sağlıkçılar biraz sıkıntılı. İyi kazanıyorlar ama iyi bakmıyorlar.

3
0
yanıtYanıtla
can:

İyi mi kazanıyorlar. Yurt dısındaki sağlıkçıların kazandığını bir arastırın siz.

yanıt2
yanıt4
Ver Eleni cennet:

Benim babamA bir Haftada randevu aldik bir sürü saglik taramasindan gecti 5 kurus Parada vermeden anjiosunuda yaptik cikardik .Nankörlük yapmayin ya gercekleri görecek kadar ideolojinizden nefretinizden uzaklasin yapilanlarida görün lütfen vurun abaliya mantigiyla davranmayin

2
0
yanıtYanıtla
Mervenur:

Tamam da Cüneyt bey madem ki ülkemizdeki sistem iyi, ne isiniz var Amerika''larda? Caniniz Tatli di mi? Parasi olan hemen kosuyor güya kücümsedigi o Amerika''sina. Iki yüzlü haller bunlar. Söylenecek cok sey var sizin gibilere.

1
1
yanıtYanıtla
urfalı:

evlatlarım ben bu adamı bir kere dinledim anladığım kadarıyla din düşmanı çünkü bazı insanlar hilafet falan demişti buda çbir fatiha verin hilafet bitti demisti.sevmiyorum neyse öksürüyorum öhü öhü iyi geceler

1
1
yanıtYanıtla
ya bi ölün gidin yaaa... bitmiyosunuz..:

bıktık

yanıt0
yanıt1
,:

Bence sana randevuyu erken vermişler ben, türkiyede hemde fizik tedavi için 6 ay gün verdiler. 6 aya kadar ölmezsek. Sağlıkta çağ atlamayı görürdüm.

1
0
yanıtYanıtla
MEMLEKETiM RÜMUZLU UKALAYA:

Biz Allemanya''da doktora telefon edip 6-7 ay sonrasina randevu isterken, ''galiba 6-7 ay sonra kalbimizden veya karacigerimizden hasta olacagiz'' diyoruz. Nerdeee, 7 gün icersinde randevu almak. . . Örnegin, agrilar icindeyken telefon ettigimde 5 hafta sonrasina randevu verdiklerinde, ben de ''tamam not edin randevumu, 5 hafta sonra cesedimi muayene edersiniz'' diyerek dalga gecmisligim ve hemen hastaneye gitmisligim var.

0
0
yanıtYanıtla
Mel:

Yok öyle deyil öyle bir durumda hemen müdahale yaparlar Almanya’yı bilemem fakat Canada daha farklı .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title