Haberler

Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım anısı stüdyodakileri kırdı geçirdi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz, Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy ve Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Cübbeli Ahmet, Saygı Öztürk'ün "Aziz Yıldırım ile Metris'te beraber kaldınız. Ne konuşuyordunuz? Fenerbahçe'nin kazanması için dua ettiniz mi?" sorusuna yanıt verdi. İşte Cübbeli'nin stüdyodakileri kırıp geçiren o anısı:

"ONUN HATIRI İÇİN NAMAZ KILDIM BANA NE FENERBAHÇE'DEN"

"Ben maç bilmem. Tam da Trabzon'da 'bu maçlara tutulmuşsunuz' gibi bir laf etmişim. Aziz Yıldırım da buna çok sinirlenmiş. Sonra hapise girer girmez gece vakti, o da revire çıkıp bağırdı, 'Hoca şike mike der misin, gelirsin görürsün gününü' dedi. Sert çıkış yaptı. Ben de 'ne bileyim hangi takım' dedim. Sonra çok muhabbetimiz oldu. 'Bu maçı kazanmamız lazım, biz şike yapmadık' diyor. Ben de diyorum ki 'Ya rabbi bizim huzurumuz için, o da mutlu olsun.' Onun hatırı için hacet namazı kıldım. Bana ne Fenerbahçe'den. Sonuç aldık. Ben secdedeyim, bağırıyorlar. Orada izleyenlerin hepsi Fenerbahçeli olmak zorunda. Baktım iki kere ses geliyor. Gol atmışlar. Aziz Yıldırım 'Bu sefer tutturdun' dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Mahmut Ünlü Aziz Yıldırım Fenerbahçe Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

EHEHE:

Cübbeli sayesinde Uzay çağındayız bütün diğer milletler bizim teknolojimizi çalmaya çalışıyor. Yanmayan takunyaları Mars uzay gemisinde dış cephe kaplaması olarak kullanacağız.

3
14
yanıtYanıtla
fatih:

Uzay çağında değiliz ama senin zihniyetindekiler 20 yıl önce başımızdayken emin ol milattan önceki dönemleri yaşıyorduk. Aradaki farka bakman için tarihe bakman yeterli.

yanıt10
yanıt1
Kemal Usta:

şike var. kesin.

7
8
yanıtYanıtla
yorumcu:

senin varlığın şike. . .

yanıt6
yanıt4
cubbe:

şunlar bi öleydi. . .

5
7
yanıtYanıtla
serhat:

sen namazı allahtan bitirmeden gol geldi bitirseydin namazı kesin yenilirdi fenerbahçe

0
10
yanıtYanıtla
birisi:

Bir kişi din adamı görüntüsüyle dini konuları böyle küçük düşürmemeli. Bu diyalogdan Aziz Yıldırımın ne kadar dini ve dindar kişileri küçümseyici ve alaycı yaklaştığını anlıyorum. Tipik eski Türk filmleri sahnesi gibi. Cübbeli de buna prim vermiş. Öyle bir tavır ve sözden sonra o adamın istediği için bal bile yemem be.

3
6
yanıtYanıtla
90A KUSURSUZ GÖNDERMİŞ:

çok mu komik

3
4
yanıtYanıtla
Konyalı:

Hocam bide Konyaspor için namaza dursanız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title