Haberler

Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova'ya 70-68 Mağlup Oldu

Güncelleme:

THY Avrupa Liginin 28. haftasında lider Fenerbahçe, deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova'ya 70-68 yenildi.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 28. hafta maçında Rus ekibi CSKA Moskova'ya deplasmanda 70-68 mağlup oldu. Moskova'da bulunan Megasport Arena'da oynanan karşılaşmaya etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko, ilk periyodu 4 sayı farkla önde kapattı: 14-18. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koyan CSKA Moskova, rakip potaya 22 sayı göndererek öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına 36-35 önde gitti.

CSKA SON DAKİKALARDA ÜSTÜNLÜK KURDU

Üçüncü periyotta savunmasını sertleştiren CSKA Moskova'ya Fenerbahçe Beko hücumda karşı koyamazken, maçın final bölümüne 4 sayılık CSKA Moskova üstünlüğü ile girildi: 52-48. Son periyotta zaman zaman skor eşitlenirken, maçın son bölümünde sarı lacivertli ekibe karşı üstünlük kuran Rus ekibi sahadan 70-68 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova'ya 70-68 Mağlup Oldu

FENERBAHÇE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 5. mağlubiyetini alarak liderliğini sürdürürken, CSKA Moskova ise 22. galibiyetini elde etti ve ikinci sırada sarı-lacivertli ekibi takibini sürdürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Moskova Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

FENERLİ..:

Adamlar bizi 2009 dan beri sahalarında ilk kez yenmişler be, çok büyüksün Dünyanın en güzel takımı. . .

18
1
yanıtYanıtla
HANDİKAPDÜVERİ:

ŞU TAKIMA 2 TANE PİVOT ALMADINIZ GİTTİ 2 SENEDİR OBRADOVICTEN DÜVERİOĞLU KAZMASINI BASKETBOLCU YAPMASINI BEKLİYORSUNUZ BU KAZMADAN PİVOT OLMAZ DÜNKÜ MAÇTA SIFIR SAYI OLACAK İŞ DEĞİL FENERİN ACİLEN TANE PİVOT ALMASI GEREKİR YOKSA HEP 2. LİKTE KALIR CSKAYI MADRIDI BÖYLE GEÇMESİ MUCİZELERE BAĞLI ALIN 2 TANE ADAM GİBİ PİVOT OBRADOVICTE KURTULSUN DÜVERİYİ İZLEYEN TARAFTARDA KURTULSUN BUDUCNOSTLU BITADZE VAR ÇOK İYİ BİR GENÇ BASKONIADA OYNAYAN SHENGELIADA BU TAKIMA ENERJİ VER KIM TILLIEDE OLUR ALIN 1Nİ

7
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

OLURMU? O ZAMAN İSTİKLAL MARŞINI KİM OKUYACAK?. FUTBOLA LAF ATANLAR BASKETTE PARKEYE SIRF YABANCIYLA ÇIKIYOR VE O TARAFTAR BURDA TÜRK OYUNCUYU ELEŞTİRKEN BASKETTE TAM TERSİ İDDİADA BULUNUYOR.

yanıt2
yanıt5
.:

OĞUZ SAVAŞ DA SEMİH ERDEN DE BU DÜVERİDEN KAT VE KAT İYİ BASKETBOLCU MİLLET OBRADOVICIN SİHRİNE ALIŞTI BU DÜVERİYİ BASKETÇİ YAPMASINI BEKLİYO DÜVERİDEN Bİ HALT OLMAZ BU TAKIMA YAKIŞMIYOR UDOH GİBİ SÜPER BİR PİVOT VARDI ŞAMPİYONLUK GELDİ O YOKKEN 2. LİK YAKIN YAZIK GÜNAH BU TAKIM BUNU HAKETMİYOR

yanıt3
yanıt0
.:

WILL CLYBURN İLE SCOTTIE WILBEKİN GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDEYDİ DAÇKADAYDI ÇOK İYİ SEZON GEÇİRMİŞLERDİ BU 2 OYUNCU KALİTELİ İSİMLERDİ 1 TANE FENERLİ YÖNETİCİ BUNLARIN TRANSFERİNİ AKIL EDEMEDİ Mİ DE BUNLAR CSKAYLA MACCABIYE GİTTİ ÜSTELİK WILBEKININ TÜRK PASAPORTU DA VAR ADAMI OYUN KURUCUSUZLUKTAN MİLLİ TAKIMA DEVŞİRDİK HEY GİDİ HARUN HEY GİDİ ORHUN ENE BASKETBOLCU DA YETİŞMEZ OLDU ARTIK BU ÜLKEDE ONDAN SONRA GENÇ NÜFUSUZ YAZIK Kİ NE YAZIK

yanıt3
yanıt0
bztt:

bu sene fenerbahçe pek tat vermiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title