Haberler

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile arasındaki farkı açıkladı: Ben başka kulüplerle de kupa kazandım

Güncelleme:

Kariyeri boyunca Messi ile kıyaslanan Cristiano Ronaldo, Arjantinli oyuncu ile arasındaki farkı açıkladı. Ronaldo, "Messi ile aramızdaki fark benim başka kulüplerle de Şampiyonlar Ligi kazanmış olmam." dedi.

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, DAZN'a açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu Messi'yi ve teknik direktör Zidane'ı değerlendirdi. İşte Portekizli oyuncunun sözlerinden satır başları;

"Messi ile aramızdaki fark benim başka kulüplerle de Şampiyonlar Ligi kazanmış olmam. 6 sene üst üste Şampiyonlar Ligi'nde en golcü oyuncu oldum. Turnuvayı 5 kere kazanan pek fazla oyuncu yok. Bu yüzden bu turnuvayla kendimi özdeşleştirebileceğimi hissediyorum. Messi, sadece Ballon d'Or'un kazandığı için değil, benim gibi her yıl en kendini geliştirebildiği için hatırlanacak, mükemmel bir oyuncudur.

ZİDANE'A BÜYÜK ÖVGÜ

Zidane bana kendimi özel hissettirdi. Onu bir insan olarak çok takdir ediyorum ve hocam olduktan sonra onun daha büyük bir hayranı oldum."

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

bilal yavz:

ronalda filistin. . . messi israel. . .

10
2
yanıtYanıtla
Tim0135:

Bize ne ronaldo=Filistin, Messi =İsrail den, Filistin ermeni soykırımı anısına para bastırdı sen uyu!!!

yanıt5
yanıt0
Adamsın....:

Her zaman Ronaldonun Messiden daha büyük oyuncu olduğunu savunurum. . . Nihayet Messicilere güzel bir cevap olmuş. . . Ronaldo gerek yeteneğiyle, gerek duruşuyla daha farklı ve özel biri. . . YOLUN AÇIK OLSUN GÜZEL İNSAN. . .

10
1
yanıtYanıtla
tebrıkler:

HELALLLL

8
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

dogru diyor ve milli takimlada kupa aldi ronaldo messi bunuda basaramadi :)))

7
1
yanıtYanıtla
Özbay:

Futbol da 10 Messi kimse boş yazmasın hayran mayran olmaz maçları sevenler yazsınlar adam top oynuyor

0
4
yanıtYanıtla
Oğuzcan çayir:

Millet açlıktan ölüyor siz messi ronaldo peşindesiniz

2
1
yanıtYanıtla
Diyarbakır li:

CR7 sen özel bir insan sın Messi zavallı sıradan bir futbolcu kendini onunla kıyaslama ??

2
0
yanıtYanıtla
Rgjtjeh:

Mal mısınız abi ya bir tanesi Messi''ye sıradan demiş bir tanesi Ronaldo''nun Messi''den farkının milli alanda kupasının olduğunu söylemiş Euro2016da Ronaldonun emeği değil 116. dakikada Ederin emeğidir O turnuvada arjantin yoktu ikincisi Messi sıradan oyuncu değil mi adamın maç başı gol ve asist ortalaması Ronaldo''nun üstünde bir adam bir şey daha Messi profesyonel olarak hep Barcelonada forma giydiği için başka takımlarda şampiyonlar ligini kazanamamıştır gelip 10 yaşındaki kasli futbolcu se

1
1
yanıtYanıtla
asada:

Messi Penaldo

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title