Haberler

Brezilya Ligi Ekiplerinden Corinthians, Vagner Love'ı Bekliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Vagner Love'ı transfer etmek isteyen Corinthians'ta Sportif Direktör Monteiro Alves, "Beşiktaş'ın Love'a yüksek miktarda borcu var. Bu sorunun çözüme kavuşması gerekli. Biz de haber bekliyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı 4 oyuncudan biri olan Vagner Love'ın Brezilya'ya dönmesi an meselesi. Siyah beyazlı kulüpten, önce 1.5 yıllık kontratına karşılık bonservisini isteyen ve ret cevabı alan Love, son olarak 5 aylık gecikmiş alacağı için FIFA'ya başvurmuştu. Başkan Fikret Orman'ın sert tepkisi karşısında geri adım atan Brezilyalı oyuncu, alacakları ve kalan 1.5 yıllık kontratı için yönetim ile uzlaşma yoluna gitti. Yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken, Love'ın transfer olmak istediği Corinthians takımından da son durum ile ilgili bir açıklama geldi.

Brezilya Ligi Ekiplerinden Corinthians, Vagner Love'ı Bekliyor

"LOVE'IN SÖZLEŞMESİNİ FESHETMESİNİ BEKLİYORUZ"

Corinthians takımının sportif direktörü Monteiro Alves, transfer için Love'ın durumunun netleşmesini beklediklerini söyledi. Brezilya basınına açıklama yapan Monteiro Alves, "Bir süredir Love'ın sözleşmesini feshetmesini bekliyoruz. Vagner Love almak istediğimiz bir oyuncu. Bildiğimiz kadarıyla Beşiktaş'ın Love'a yüksek miktarda borcu var. Bu sorunun çözüme kavuşması gerekli. Biz de haber bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

senin kiymetini bilmiyorlar yazık ediyor şenol hoca sana

2
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

sanırım sen geçmişle yaşıyorsun, yaşı olmuş 35 kontra atak futbolu oynayan takımların forveti, mustafa pekdemez bile bundan çok iyi, eleştiri yaparken bile lütfen bilinçli yapın, yazı yazmak için

yanıt4
yanıt0
dürüst:

yorumsuz

0
0
yanıtYanıtla
59hakan:

bu brezilya takımını neden şikayet etmiyor beşiktaş. sözleşmesi devam eden bi futbolcu ile görüşüp yoldan çıkarmaktan suçlu sayılmazmı bu takım. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title