Haberler

Conor McGregor Kariyerine Son Verdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü İrlandalı karma dövüş (MMA) sporcusu Conor McGregor kariyerine son verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz ekim ayında McGregor, Dağıstanlı Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a mağlup olmuştu.

İrlandalı karma dövüş sanatları sporcusu Conor McGregor, emekliye ayrıldı. Emeklilik kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından duyuran 30 yaşındaki sporcu, "Karma dövüş sanatları olarak bilinen spordan emekliye ayrılıyorum. Tüm eski meslektaşlarıma bu sporda başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Conor McGregor Kariyerine Son Verdi

Karma dövüş sanatlarının en popüler sporcuları arasında yer alan McGregor, 2012'de Cage Warriors organizasyonunda tüy sıklet ve hafif sıklet kategorilerinde şampiyon oldu. Aynı başarıyı UFC (Ultimate Fighting Championship) organizasyonunda da tekrarlayarak iki sıklette kemere ulaşan İrlandalı sporcu, 2017'de kariyerini boksa yönlendirdi. İlk boks deneyiminde, kariyerinde çıktığı tüm maçları kazanan ABD'li Floyd Mayweather'e kaybeden McGregor, son olarak geçen yıl düzenlenen hafif sıklet unvan maçında Müslüman sporcu Khabib Nurmagomedov'a mağlup olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

HÜLYACIK:

bOĞMA HAREKETİYLE IŞIĞI GÖRÜNCE EMEKLİ OLDU. ALTINA KAÇIRMIŞTIR BU

35
1
yanıtYanıtla
Vedat1973:

dayak cennetten gelir bak ımana gelmiş

32
1
yanıtYanıtla
HAMDİ:

HABİB E MÜSLÜMAN OLDUGU İÇİN SATAŞIP HAKARET ETMİŞTİ. AKLINI ALMIŞ ADAMIN =)

32
0
yanıtYanıtla
el turko:

emekli edene bak senn =))

30
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Evet bütün dinlere saygı duymaliyiz ama bu adam Habib Müslüman olduğu için dalga geçiyordu bu yüzden bu şekilde Müslüman dövüşçü diye lanse ediliyor.

26
1
yanıtYanıtla
freud:

müslüman olsa ne olur olmasa ne olur. . . ona bakarsan olimpiyatlarda müslüman ülkeler rezil oluyor hep en sopn sıralarda. . .

3
17
yanıtYanıtla
Muş lu:

E n iyisini yapmış, o rezaletten sonra

17
1
yanıtYanıtla
MIZIR:

Haber başlığına bakınca müslüman olduğunu sandıydıydım da, ohhhh çok şükür değilmiş. . .

8
10
yanıtYanıtla
önce-iman:

iman etse sana ne zarari var mahluk herif

yanıt14
yanıt0
MIZIR:

ÖNCE-İMAN- diye rümuz kuşanan zibidi, herifçioğlu en azından birbirlerini yemeyen kesime ait olacak, daha iyisi Şam''da kayısı, ahmak. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title