Haberler

Cocu'ya 2 Milyon Euro Tazminat Ödeyen Ali Koç, Ersun Yanal'ın Sözleşmesine Tazminat Koymadı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cocu'ya 2 milyon euro tazminat ödemesinin ardından Ersun Yanal'ı takımın başına getirdi, tecrübeli hocanın sözleşmesine tazminat maddesi koymadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Damien Comolli'nin de tavsiyesiyle büyük umutlarla göreve getirdiği Phillip Cocu'yla yollarını dün ayırmıştı. Sarı-lacivertliler, 2 milyon euro tazminat ödediği Hollandalı hocayla sözleşmesini feshetmişti.

BUGÜN ERSUN YANAL GELDİ

Kulüp, resmi sitesinden yaptığı açıklamada Ersun Yanal'ı takımın başına getirdiğini duyurdu. Cocu'ya 2 milyon euro tazminat ödeyen Ali Koç, Ersun Yanal'la senelik 2 milyon eurodan anlaşırken sözleşmeye tazminat maddesi koymaması dikkat çekti.

ERZURUM MAÇINDA SAHADA OLACAK

Tecrübeli hoca, 17 Aralık'ta oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde takımın başında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

FERNANDON GİYMEZOVİÇ:

SİZ ASGARİ ÜCRETE TALİM ETMEYE DEVAM EDİN, UĞRUNA ÖLÜRÜM DEDİĞİNİZ FENERBAHÇE VE ERSUN YANAL TRİLYONLARI GÖTÜRSÜN. BİR SPOR KULUBÜ İÇİN CANINIZDAN GEÇİYORSUNUZ. UYANIN ARTIK. AÇSINIZ, FAKİRSİNİZ. EŞİNİZİ DOSTUNUZU ALIP BIRAKIN HAFTADA, YILDA KAÇ KEZ BİR YERE GİDİP DİLEDİĞİNİZCE GEZEBİLİYORSUNUZ. BU ADAMLAR HERGÜN BARLARDA LÜKS YERLERDE SİZDEN KAZANDIĞI PARALARI ÇAR ÇUR EDİYORLAR.

15
1
yanıtYanıtla
gözlemci vatandaş:

şu memleketin haline bakın allah aşkına ersun yanal denilen bir adama aylık 2 trişlyon veriyorlar bu adam ne iş yapar sanki dünyayı kurtaracak yanında 20 yaşındaki kız vay babam vay şu dünyanın halina bakın fakir asgari ücertle kıt kanaat geçinirken ersun yanallar fatih terimlerde milyon dolarları götürsünler yazıklar olsun haram zıkkım olsun kıyametin kopğmasına az bir zaman kalmıştır zaten bu kadar haksızlıkar varken bu kadar adaletsizlikler varken yazıklar olsun hemde milyonkere yazık

12
0
yanıtYanıtla
Yani:

Sanane kardeşim babanın parasımı senin paran mı devletin parası mı. zevk için lig tv ye abone oluyorsun maça gidiyorsun sonra bunlardan elde edilen gelirler vs şirkett zaten FB kendisine hoca vs transfer ediyor. Sana da çalıştığın yerden diyelim 2500 veriyorlar birisi deseki suna 2500 verene kadar bana asgari ücret verin ben daha iyisini yaparım vs dese ne dersin. sanana kardeşim adamın şirketi bana bu maaşı veriyor. tövbe tövbe. . .

yanıt5
yanıt1
Yanlış Gözlem:

Şu yorumdaki nefrete bakar mısınız? Şu mesajı yazan bir insan, tüm dinlerin fıtratına terstir. Olayı anlamamıştır. Herkesin sınavı ve koşulları farklıdır. Dünya'' nın düzeni bu ve çok inandığınızı sandığınız rabbimiz bu durumu böyle istemiş. Allah'' ın sunduklarına beddua etmek yerine, böyle bir hayat yaşamamızın nedenlerini mantıklı olarak düşünürsek hepimize daha yararı olacağını düşünüyorum. En azından dininizi araştırıp, kendinize yaşamak için bir yol haritası çizersiniz. Şu yoruma yazık. . .

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

YAŞAŞIN LİGDE KALACAĞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

5
5
yanıtYanıtla
ADFSDSDFSDF:

AMA RÜYANIZDAAAAAAAA

yanıt2
yanıt2
ığaıü:

hangi lig ptt mi 1. lig mi

yanıt1
yanıt0
PLATON:

Tazminat senelik alacaginin icinde zaten. Euro 4 tl iken zaten 2 milyon euro aliyodu simdi ne alaka 6.30 ken yine 2 milyon euro veriliyo. Bu liginden bir cacik olmaz. Ayni kufurle sutlananlar gelip durur boyle.

5
4
yanıtYanıtla
DURBUN:

2 milyon euro bile degil gecen sezon ts da 1 milyon 450 bin euro aliyodu. Fenere cok pis gecirmis yine

yanıt2
yanıt0
NİZAM-I ALEM:

KOYU FENER TARAFTARI OLARAK = BU TAKIMDAN BİR CACIK OLMAZ. . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title