Haberler

Romalı Cengiz Ünder'in Piyasa Değeri 100 Milyon Euroya Dayandı

Güncelleme:

Barcelona Başkanı Josef Maria Bartomeu, değeri 80 milyon euroyu bulan Cengiz Ünder için "Eğer oynayacaksa 100 milyon euro da veririz." dedi.

FIFA menajeri Bayram Tutumlu, İtalya Serie A'daki performansıyla göğsümüzü kabartan Cengiz Ünder'in geleceği hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Arda Turan transferi nedeniyle ilişkisi olduğunu belirten Tutumlu, "Başkan'a 'Dikkat et takıma bir Türk daha gelebilir' dedim. O da 'Evet Cengiz Ünder gelebilir' dedi.

"OYNAYACAKSA 100 MİLYON EURO DA VERİRİZ"

Daha sonra 80 milyon Euro civarında bir bedeli olduğu belirtildi ancak Bartemou, 'Oynayacaksa 100 milyon Euro da veririz' dedi. İlerleyen yıllarda bu transfer gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

"CITY'NİN KAPISINDAN DÖNDÜ"

20 yaşındaki yıldızın artık tüm dünyada tanınan bir futbolcu olduğunu belirten Tutumlu, "Cengiz'i şu anda herkes istiyor. Ancak Roma'da 1-2 sene daha oynaması lazım. Çok önemli bir geleceği var. Az daha Manchester City'e gidiyordu ama ben Göksel Gümüşdağ ile görüştüm. Göksel bey burada doğru bir hamle yaptı. Manchester City'e gitse orada oyuncuları başka takımlara gönderebiliyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Bartomeu Cengiz Ünder Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

FTB:

Yarın öbürgün haberlerde, gazetelerde cengiz çalım attı, iyi bir pas verdi, faul aldı, lavaboya gitti petrole girdi vs. şişir babam şişir Çocuğu bitirirler, rahat bırakın dilden, gözden uzak işini yapsın adam.

21
0
yanıtYanıtla
bora:

aferin cengiz bu şımarık ardayı ez biraz . . o yaşlı gazeteciyi dövdükten sonra ardanın saygısı ve sevgisi azaldı hatta çakıldı bu millet herşeyi görüyor salak değil

12
3
yanıtYanıtla
ünal özer:

terbiyesiz edep yoksunu para kulu birine ki siz gazeteci diyosunuz bağırdı diye ağzının payını verdi diye türkiye futbol tarihine geçen ( torinolu satılık şabandan çok çok daha kaliteli her yönden ) ardayı , bu hateketinden dolayı aşağılamak adına yaptığınız haber çok iğrenç. Cengiz iyi futbolcu ama arda da çok iyi futbolcu. Barcelona da oynamış atletico da oynamış iyi yetenek iyi adam, şimdi de türkiyenin en büyük kulüplerinden başakşehirde oynuyor bunu aşağılamanın anlamı yok. iğrençleşmeyin

5
9
yanıtYanıtla
vatandaş:

Medya bi sakin ol çocugun aklını karıştırma topunu oynasın.

12
0
yanıtYanıtla
Serkanka42:

Arda kim ki bu Herifin yanında. Arda dediğin mal idmanlarda bile instagramdan karı kıza msj atan asılan 1, 55 boyunda bi sapık abazanın biri. Cengiz hem muhteşem hemde çok efendi. Arda Barcelona da bile yedek klübesinin koltuklarını eskitti. Cengizin ise şuan dünya peşinde.

11
0
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal:

Ne kadar çabuk unutan insanlarız yazık kahraman yaptıklarımızı çabuk gömüyoruz biraz vefa lütfen. Ardalar, Cengizler, Cenkler iyide olsa kötüde olsa desteklemeliyiiz

7
4
yanıtYanıtla
Muharrem K.:

Çok doğru söylemişsin , Ardanın yaptığı pislikleri çok çabuk unuttuk . Biz iyileri destekleriz burnu havada olanları değil.

yanıt4
yanıt2
Arda:

Ne alaka. . . Bunun vefa ile ne alakası var. Çalışan, çabalayan, iyi niyetli, düzgün insan içindir VEFA. . Durduğu yeri haketmeyen hakettiği yere gider.

yanıt3
yanıt2
kolpa fenev:

adamın hakkını yemeyin Atletico Madrid''de adam top oynadı barcelona da ikince sezonunda kötü işler yapmadı ben adamın destekçisi değilim ama kişisel hayatı yüzünden futbol kariyerini bu kadar yerden yere vurmayın!!!!!!

10
0
yanıtYanıtla
kartal bey:

bayram tutumlu fiyat yapmayi cok iyi biliyor. insallah yakinda o fiyatlara cikar dünya yildizi olur

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title