Haberler

Celta Vigo Teknik Direktörü Fran Escriba: Emre Mor Takımın En İyilerinden Birisi

Güncelleme:

Bu sezon Celta Vigo'da üç teknik direktör tarafından da kadro dışı bırakılan Emre Mor için takımın son teknik direktörü Fran Escriba'dan açıklama geldi. Escriba, "Emre Mor'un bize vereceği şeyler var. Çünkü Emre, kadronun en iyi oyuncularından birisi." dedi.

Celta Vigo Teknik Direktörü Fran Escriba, Emre Mor hakkında konuştu. Escriba, ''Emre Mor'un hala biraz iletişim problemi var. Uzun süredir takımla birlikte çalışmıyordu. Antrenmanlarda takımla beraber çalışıyor. Bu sorununa rağmen oynayabileceğine inanıyorum. Umarım bu düşündüğüm şey yüzünden yanılmam.'' sözlerini kullandı.

''ÖDENEN PARALARIN FARKINDA''

Milli futbolcunun yaptığı hataların farkında olduğunu söyleyen Fran Escriba, ''Emre, kendisi için ödenen paraların farkında. Yaptığı hataların da ne olduğunu iyi biliyor. Oynamak ve takıma yardım etme konusunda kendisinde ışık görüyorum. İstekli davranıyor.'' dedi.

Celta Vigo Teknik Direktörü Fran Escriba: Emre Mor Kadronun En İyi Oyuncularından Birisi

"İŞ ONA KALMIŞ DURUMDA"

Escriba, Emre Mor'u affettikten sonra ''Bence sezonun sonuna kadar Emre Mor'un bize vereceği şeyler var. Çünkü Emre, kadronun en iyi oyuncularından birisi. Celta'ya geldiğimde yaptığım ilk şey Emre Mor'u sormak olmuştu. Artık iş ona kalmış durumda.'' şeklinde konuşmuştu.

SADECE 8 MAÇTA OYNADI

21 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 8 maçta forma şansı bulabilmişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

Emre Mor gece hayatını bırakırsa adam olabilir;))aksitaktirde olamaz.

15
3
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

Severim ben bu minik ve asi cocugu. !!!!!!!!!!!!!!!!

2
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayirli olsun,

0
6
yanıtYanıtla
misafir:

bundan herifden bundan böyle bir cacik olmaz

0
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

Borussia Dortmunda kalcakdin yedekde olsan kalcakdin cünki yasi 21. daha cok genc ispanya kacmiyordu cok erken Transfer ve celta vigo cok yanlis bir kulüb. ama hic birsey icin gec degil. kendini göster emre ve cok calis seni milli takimda görmek istiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
emre mor:

Tmm çalışırım.

yanıt0
yanıt0
Boqqq:

Bundan bişey olmaz sokak futbolu topcusu

0
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

5 para etmez. Balık baştan kokmuş

0
0
yanıtYanıtla
Lima Hara:

aynı alper potuk vakası.bakın ozan uzaklaştı nasıl oynuyor.ben onu bunu bilmem takımda huzursuzluk yapan gece hayatı olan sorumsuz futbolcuları kulüpden uzaklaştıracaksınız aziz başkanında kıyağı oldu alper potuk 4 sene mukavele imzaladı Allah kolaylık versin sayın Ali Koça......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title