Haberler

Celta Vigo'dan sürpriz Emre Mor açıklaması

Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Emre Mor için kulübü Celta Vigo'dan açıklama geldi.

Menajerlik şirketi WBD Capital CEO'su Eric Alonso, Celta de Vigo adına Galatasaray'la Emre Mor konusunda görüşmeye yetkili olduğunu söyledi. AS gazetesine konuşan Alonso, "Durum yüzde yüz çözülmedi. Ancak Galatasaray benimle temasa geçerse Emre'nin transferini kapatabiliriz. Bu konuda iyimserim. Uygun şartlarda transfer bitebilir. Celta Kulübü, Galatasaray'la tüm müzakereleri yapma konusunda bana tam yetki verdi" yorumunda bulundu.

FATiH TERiM'LE KONUŞTU

Akşam'da yer alan habere göre; Eric Alonso, "Ben sadece Celta Vigo Kulübü adına yetkiliyim. Emre Mor'la birlikte İstanbul'a gitmedim. Emre kendisi gitti ve Fatih Terim'le görüştü. Ben onunla yolculuk yapmadım. Ancak bu transferde kimse bizim şirketimizi kenara atamaz. Celta Vigo, bu pazarlıklarda sadece bizi tanır. Şükrü Hanedar'a defalarca mesaj attım. Ancak hiçbirine yanıt vermedi. Biz çözümden yanayız. Galatasaray onu gerçekten istiyorsa, bizimle kesinlikle görüşmeli" dedi.

EMRE iÇiN BÜYÜK FIRSAT

Alonso, sözlerini şöyle sürdürdü: G.Saray, Emre'nin kalitesini tekrar göstermesi için harika bir fırsat. Fatih Terim harika bir koç ve disiplinli. Emre, Terim sayesinde mükemmel bir oyuncu olacak. G.Saray taraftarları bana Twitter'da çok şey yazıyor. Emre'nin G.Saray'a gitmesine izin vermemi istiyorlar. Onlara saygı duyuyorum. G.Saray, Avrupa'nın en büyüklerinden biri. Bizimle iletişim kurarlarsa transfer olabilir. Ancak şimdiye kadar iletişim kurulmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Emre Mor Vigo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Emreyi alın.:

yönetim işi biliyorsa bu transferi gerçekleştirir.

10
3
yanıtYanıtla
BAK HELE:

SEN NERDEN BİLİYORSUN İŞİ?AKIL VERDİĞİN İÇİN PARA DA TALEP ETSEYDİN. ADAM HEM ELLERİNDE PATLADI HEM DE HALA DÜNYANIN PARASINI İSTİYORLAR. BİZ TÜRKÜZ, APTALIZ, PARAMIZ DA ÇOK HER İSTEYENE VERİYORUZ DİYE ALIŞMIŞLAR BUNLAR. BİR DE TARAFTARI KULLANMAYA ÇALIŞIYORLAR. BAŞKA KAPIYA

yanıt0
yanıt0
VEZİR:

YANI ADAMLAR YETKILIYSE GORUSCEKSINIZ TABIKI UCUZA KAPATMAK ICIN BU HAREKETLER YANLIS . . . EMLAKCIYI ARADAN CIKARIP EVI UCUZA ALMAK GIBI BISEY YAPMAYA CALISIYORLAR AMA :))

7
2
yanıtYanıtla
kayserili:

LAN BİZ ONU İSTEMİYORUZKİ SİZİNLE TEMASA GEÇELİM ALIN HAYRINI GÖRÜN TEPE TEPE KILLANIN

2
1
yanıtYanıtla
Cabbar:

Yaramaz bu çocuk almayın

2
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Buda diagne gibi elimizde patlar gibi, alinmasa daha iyi olur

1
1
yanıtYanıtla
cemo:

bu çocuk gsye gelirse çok yanlış olur zaten orda işe yarasaydı defalarca kadro dışı kalmazdı disiplinsiz yaramaz bir çocuk bu gs bunlara kalmadı.

0
2
yanıtYanıtla
HER FAYDANIN MALİYETİ VAR:

LÜTFEN GEÇEKÇİ OLUNSUN. . ŞARK KURNAZLIĞI DEVRİ BİTTİ. ALIŞKIN DEĞİLİZ AMA, EDİRNE DEN SONRA HUKUK KURALLARINI ATLAMAK İMKANSIZ. .

0
1
yanıtYanıtla
vezir42:

bizim transferlere laf edenlere bir bak ya :D sevilladan oyuncu alacaklardı kaptırdılar geçen sene gol kralı diye penaltıdan gol atan çöpü satamadılar emre mor geldi dediler kriz çıktı sari diye birini getirdiler dünya yıldızı gibi muamele yapıyorlar harbiden tarihiniz büyük de taraftar ve camianız ezik

0
1
yanıtYanıtla
Fena:

Yaw hehe

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title