Haberler

Erzurumspor'un 3. golünden sonra Caner, Elneny'nin boğazına sarıldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın BB Erzurumspor'la karşı karşıya geldiği mücadelede BB Erzurumspor'un 3. golünün ardından Caner ile Elneny tartıştı. Caner, Elneny'nin boğazına uzanıp sonra yüzünden ittirdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş, 2-1 öne geçtiği mücadelenin 71. dakikasında 3-2 geriye düşerken bu golün ardından Caner Erkin ile Elneny tartıştı. Mısırlı orta saha oyuncusu, 3'üncü golde rakibini arkasına kaçıran Caner Erkin'e tepki göstererek üstüne geldi.

OĞUZHAN VE GÖKHAN KAVGAYI AYIRDI

Caner Erkin de Elneny'i boğazından itti. Daha sonra Gökhan Gönül ve Oğuzhan Özyakup araya girerek iki futbolcuyu sakinleştirdi. Yenen golün ardından siyah beyazlı taraftarlar da Caner Erkin'i topla her buluştuğunda ıslıklarla protesto etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Caner Erkin Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Daha da beter olun tinerciler sizi helal olsun Erzurumspor

32
12
yanıtYanıtla
:

SUNA BAK HELE SIRTINI DEVLETE YASLAMIS TAKIMIN TARAFTARI

yanıt5
yanıt5
Ankara:

Lig kalitesi düştü iyice Stadlar boş,her takım borç içinde transferler saçma ,gelen oyuncular oynamıyor bar pavyon geziyor,ilk önce ülkedeki futbol un fatih terim arda turan,burak yılmaz caner erkin gibi kişilerden arınması gerekli,sonra geç futbolcu ve alt yapı öneminin farkına varılmalı,eşi dostu olan değil futbolu bilen futbol da olmalı....!!!!

34
1
yanıtYanıtla
Vedat FCKING MURİQİ:

Bu nasıl bir yorumdur be üstad ayakta alkışladım yıllardır söylediklerimi söyleyen birisini daha görmek mutluluk verici :))

yanıt4
yanıt0
Abbas yolcu:

Sözün bittiği an ama anlayanlara tabiki teşekkürler kardeş hastalığı bu işte türk futbolunun........

yanıt6
yanıt0
kim:

şaşırdık mı hayır caner emre arda gibi adamların sınır dışı edilmesi lazım ülkedeki gençlere kötü örnek oluyorlar.

26
4
yanıtYanıtla
ANGARALEEEE:

HELAL DADAŞ... UTAN BEŞİKTAŞ ..!

22
4
yanıtYanıtla
Çeto:

Daha bunlar Fenerbahçe maçının etkisinden kurtulamamış anlaşılan FB maçı sonrası Atan tutan bjk başkanı nerede ? Hadi konuşun hakem şöyle böyle deyin helloo nerdesiniz nur Çebi avcı bjk yazarları haa anladım şu anda aradığınız kişilere ulaşılamıyor

14
12
yanıtYanıtla
Boş:

Ya sus bıs yapma fenev macı ne alaka on bes macta on tane penaltı kullandınız sızın ıcın hıc ZORLU gecmez bu lıg

yanıt7
yanıt9
ANGARALEEEE:

HELAL DADAŞ...UTAN BEŞİKTAŞ..!!!

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title