Haberler

Bursaspor'un Seyirci Ortalaması 20 Bini Aştı

Güncelleme:

Bursaspor evinde oynadığı lig maçlarında ortalama 20 binin üzerinde taraftarının tribünlere gelmesine karşın iyi bir grafik sergileyemedi. Yeşil beyazlılar sahasında topladığı 18 puanla ligde bu sezon en kötü iç saha performanslarından birini sergiledi.

Spor Toto Süper Ligde Akhisarspor'u sahasında ağırlayacak olan Bursaspor, kritik bir maça çıkacak. Ligin son sırasına demirleyen rakibi karşısında mutlak galibiyeti hedefleyen yeşil beyazlılar, bu sezon iç sahada iyi bir grafik sergileyemese de taraftarından destek görüyor. Ligde bu sezon 15 maçı geride bırakan Bursaspor'un bu mücadelelerini tribünde toplam 301 bin 507 biletli seyirci takip etti. Maç başı ise ortalama 20 bin 100 biletli seyirci tribünde yer aldı. Bursaspor, 147 bin 888 Passolig satarken, bu alanda da 5'inci basamakta yer alıyor.

EN ÇOK GALATASARAY MAÇINDA DOLDU

Bursaspor'un bu sezon iç sahada en çok seyircili maçı Galatasaray mücadelesi oldu. Yeşil beyazlıların, sahadan 3-2 mağlup ayrıldığı karşılaşmayı 30 bin 825 biletli seyirci tribünden izledi. Bursaspor'un bu sezon evindeki en düşük seyircili maçı ise Kasımpaşa karşılaşmasıydı. Bu mücadeleyi tribünlerden sadece 10 bin 100 biletli seyirci takip etti. Yeşil beyazlıların Galatasaray maçı dışında sırasıyla en çok izlenen maçları ise; Fenerbahçe (29 bin 602), Beşiktaş (27 bin 807) ve Trabzonspor (25 bin 974) karşılaşmaları oldu.

Bursaspor'un Seyirci Ortalaması 20 Bini Aştı

15 MAÇTA 18 PUAN TOPLAYABİLDİ

Öte yandan Bursaspor sahasında ise bu sezon beklentileri karşılayamadı. Yeşil beyazlılar 15 maçta 4 galibiyet alırken, 6 kez berabere kaldı ve 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Sadece 14 kez gol sevinci yaşayan yeşil beyazlılar, ligde İstikbal Mobilya Kayserispor ile birlikte sahasında en az gol atan ekip oldu. 18 puan toplayabilen Bursaspor, ligde son sıradaki Akhisarspor'un ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile sahasında en az puan toplayan takımlar arasında da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Bursaspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

FB NİN BÜYÜKLÜĞÜ BUDUR:

AMA KÜME DÜŞECEK BÜYÜK İHTİMAL BURSASPOR, GÖZTEPE VE AKHİSARLA BEREBAER. FB İSE YİNE EŞŞEK ŞANSI 15. OLUP KALIR LİGDE.

5
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

Fener ve Bursa taraftarı, en çok üzüldüğüm taraftar grupları. Takımları, bu harika taraftar gruplarını bu sene hiç haketmiyor.

5
1
yanıtYanıtla
YANİ..:

İNŞAALLAH KÜMEYE ORDAN DA TEKTRAR KÜMEYE DÜŞER. . . !

0
4
yanıtYanıtla
amortisör:

Sonra kimi kıstırcaz biz orda çok sıkılırız olmaz

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

kümeye bursa kümeye orasi senin yurdun

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title