Haberler

Süper Lig'in 5. büyüğü küme düştü, eski yıldızlar çıldırdı! Taş üstünde taş bırakmadılar

Güncelleme:

Bursaspor'un 2009-2010'da Süper Lig'de şampiyonluk yaşadığı kadrosunda yer alan ve şampiyonlukta büyük rol oynayan Sercan Yıldırım ve Ozan İpek takımın küme düşmesinin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda sitemde bulundular.

Türkiye Süper Lig 2009-2010 sezonunda oynadığı güzel futbolu şampiyonlukla süsleyerek ilk Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Bursaspor'da, son senelerde büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. İlk olarak Spor Toto 1. Lig'e düşen yeşil-beyazlı ekip, bu sezon beklentilerin uzağında kalarak 2. lige düştü.

SERCAN YILDIRIM KİN KUSTU

Süper Lig şampiyonu olan takımda harikalar yaratan Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım, takımının küme düşmesinin ardından sosyal medya hesabından "Bursaspor'u bu hale getirenler utanın! Yazıklar olsun! Yanlış transferler ve havaya giden paralar" ifadelerini kullandı.

Bursaspor küme düştü, eski yıldızlar çıldırdı! Taş üstünde taş bırakmadılar

Bursaspor küme düştü, eski yıldızlar çıldırdı! Taş üstünde taş bırakmadılar

OZAN İPEK'TEN DE TEPKİ GELDİ

Bursaspor'un şampiyon takımının bir diğer yıldızı Ozan İpek ise Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'la oynadıkları maçtan fotoğrafını paylaştı ve "Yazık, tek kelime ile yazık! El birliği ile başardınız! Bütün yaptıklarımızı yıktınız, yok ettiniz! Bu günah, bu bedel bir gün çıkacak sizden!" ifadelerini kullandı.

Bursaspor küme düştü, eski yıldızlar çıldırdı! Taş üstünde taş bırakmadılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sercan Yıldırım Bursaspor Ozan İpek Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Mehmet Emin Atay:

Beter olun Amedspor'a kupa maçında yaptığınız ırkçı sloganlardan sonra ettiğim beddualar yerini buldu inşallah dağa da düşersiniz

116
164
yanıtYanıtla
egemen coşkun:

He valla gitti pis zihniyet

yanıt8
yanıt9
egemen coşkun:

Amedspora yapılanlar unutulmadı. Beter olsun silinsin gitsin.

48
51
yanıtYanıtla
Kafadan Star:

İnşAl lah 3. Ligede düşersiniz haktır size

48
27
yanıtYanıtla
Erol Eken:

Ne demişlerdi hak ettiğiniz yerdesiniz şimdi etme bulma dünyası onlar düştü 3 ligde görürüz inşallah

47
23
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Gerçekten yazık. Türkiye Süper Lig altı şampiyonundan biri.

30
23
yanıtYanıtla
Erkan Kurtçu:

Beter olun Bidaha hiç çıkamazsınız inşallah

19
8
yanıtYanıtla
Hami Turgay Demir:

Güle güle Tertemiz Şampiyon Bursaspor. Elbette geri geleceksin, sen büyük bir çalışsın, küllerinden doğacaksın

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title