Haberler

Bursaspor Evinde Fenerbahçe'yi 10 Maçtır Yenemiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini evinde son 10 maçtır yenemiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Bursaspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçıyla başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan bu mücadele öncesinde iki takım da hazırlıklarını sürdürürken, yeşil beyazlı ekip rakibi karşısındaki talihsizliğine son vermek istiyor. Fenerbahçe'yi evinde ağırladığı lig ve kupa dahil olmak üzere 10 maçtır yenemeyen Bursaspor, bu mücadelelerin 5'inde berabere kaldı, 5 kez de gülen taraf sarı lacivertliler oldu.

Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'yi son olarak evinde 11 Şubat 2010'da oynanan kupa maçında 3-1 yenmişti.

TAKIMDA SON GALİBİYETTEN SONRA YALNIZCA ERTUĞRUL KALDI

Bursaspor, Fenerbahçe'yi son olarak 2016/17 sezonunda oynanan lig karşılaşmasında yenmeyi başardı. 11 Eylül 2016'da İstanbul'da oynanan mücadeleyi yeşil beyazlılar, Pablo Martin Batalla'nın golüyle 1-0 kazandı. O günden sonra oynanan 4 lig maçının ise 3'ünü sarı lacivertliler kazandı, biri ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçın kadrosunda yer alan oyunculardan bugün ise kadroda yalnızca kaptan Ertuğrul Ersoy bulunuyor. O günkü mücadelenin maç kadrosunda yer alan 17 oyuncu ile yollar daha sonralarında ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Ali Koç istifa:

10 yıl sonra Bir ilk gerçekleşecek desenize. . Artık bütün takımlar sahaya galibiyet için çıkıyor Fenerbahçe ile oynarken.

11
0
yanıtYanıtla
BEN SÜPER LİG:

serçeler Timsahların tam dişinin kovuğunda göre

8
2
yanıtYanıtla
svs:

bizi Gs hariç her takım yenebilir

6
3
yanıtYanıtla
fenerkolik.org:

bjk de yenemiyor onları atlama

yanıt1
yanıt0
Fenerli:

İşte o maç bu maç olabilir

8
1
yanıtYanıtla
KARA:

HADİ BE Bİ İLK YAPALIM HERKES YENİYO ZATEN BU ARA

7
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA KILINÇ:

HADİ BURSA GÖSTER KENDİNİ BU SEFER YENERSİNİZ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

6
1
yanıtYanıtla
yener:

sızın konustugunuz takım kacıncı acaba

5
2
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

HER HALDE SENIN TAKIMINDAN COK-COK BUYUK TAKIM . BU TAKIM BAHS ETDIYIN SIRAYLA OLCULEMEZ BILMEM BUNU ANLIYA BILERMISIN YA YOK

yanıt1
yanıt3
FENERLI-1:

bizi her KES YENE BILER BIR GS ve BJK HARIC ONUNDA SEBEBI BU IKI TAKIMIN HEDDINI BILMEMEZLIK EDIB KENDLILERINIDE FENERBAHCETEK BOYUK SANMAQ ISTEMESIDIR AMMA ZAVALLILAR UNUDUTORLAR KI FENERBAHCE TURKIYEDIR O ISTEMEZSE ONU KIMSE YENEMEZ

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title