Haberler

Burcu Özberk'in Yeni Sevgilisi Fenerbahçe Oyuncu Ulaş Kıyak

Güncelleme:

Oyuncu Burcu Özberk, yeni aşkı spor camiasında buldu. Özberk, yaklaşık iki aydır Fenerbahçe Voleybol Takımı oyuncusu Ulaş Kıyak ile görüşüyor.

Burcu Özberk, baharı yeni bir aşkla karşıladı. Ünlü oyuncu, Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın 37 yaşındaki pasörü Ulaş Kıyak ile görüşmeye başladı. Çiftin yaklaşık iki aydır birlikte olduğu ortaya çıktı.

Burcu Özberk'in Yeni Sevgilisi Fenerbahçe Oyuncu Ulaş Kıyak

DUYULMASINI İSTEMİYORLAR

Sarı lacivertli sporcu ile 29 yaşındaki oyuncunun, henüz çok yeni olduğu için bu birlikteliğin duyulmasını istemediği, o nedenle popüler mekanlardan uzak durduğu da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burcu Özberk Fenerbahçe voleybol Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ASLI:

BİR TEK BEN BULAMADIM ÜNLÜ BİR FUTBOLCU. ÇİRKİN OLDUĞUM İÇİN ZATEN BULMA ŞANSIMDA YOK. EN GÜZEL KIZLARI FUTBOLCULAR GÖTÜRÜYOR.

6
5
yanıtYanıtla
Futbolcu:

Markaj yapar kısa uzun pas atar gole koşarım antrenmanlıyım

yanıt2
yanıt1
saçma yorumlara gıcık olan:

aslı merak etme senide yakında götürürler sen bu kafayla yaşamaya devam et

yanıt0
yanıt0
ASLIYAAAAA:

ERKEKSEİN. DALGA GEÇME. MÜBAREK AYDAYIZ SIĞIRCIK

yanıt0
yanıt0
takıpte:

şampiyon takımın fulbolcuları dururken sen git. . .

3
3
yanıtYanıtla
vbvnbm:

tamam tamam duymadık

5
0
yanıtYanıtla
kralll:

ulaş kim la fenerbahcenin hangi mevkisinde oynuyor yada paf takımda damı yada alt yapıdamı

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allahtan duyulmasını istemiyorlarlarmış internet yabancı değil laf çıkmaz

4
0
yanıtYanıtla
Delikanli:

Haber basliginda aşk yasiyor diye yamislar..bizim kulturumuzde geleneklerimizde evlenmek var.nisanli olmak var. aşk yasamak yok..aşk yasamak avrupa kulturunde var.

1
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu ne dusunce ya? Aski tatmadiysan yasayan ölüsün demektir. Sacma yorum yazmissin!

yanıt1
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title