Haberler

Burak Yılmaz İle Levent Şahin Arasında Gerginlik

Güncelleme:

Galatasaray'ın evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği derbi sonrasında Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Burak Yılmaz ile Galatasaray doktoru Levent Şahin arasında gerginlik yaşandı.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından Burak Yılmaz ile Levent Şahin arasında tartışma çıktı.

Karşılaşmanın ardından Kagawa ile Levent Şahin arasında yaşanan diyaloga dahil olan Burak Yılmaz, Şahin'in yanına giderek büyük tepki gösterdi. Şahin ile Yılmaz arasında sözlü atışma hararetli bir şekilde devam ederken devreye Abdürrahim Albayrak ile Hasan Şaş girdi ve Burak Yılmaz'ı olay yerinden uzaklaştırdı.

Olaylar sırasında Galatasaray taraftarı, Burak Yılmaz'a büyük bir tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Levent Şahin Burak Yılmaz Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (11)

kaya:

evet birde galatasaray ayakla top oynasa gam yemicezde hep sahne abdurahim aglamaya başladı iyi aglamış sonuç alındıgına göre.

15
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal sana Burak devam et boyle kocum benim

15
16
yanıtYanıtla
ADAM:

Yanlış düşünüyorsunuz. Burak Yılmaz GS''ye hala sempati besleyen bir oyuncu. Gol atsa o statta alkışlanırdı, GS taraftarını kendinizle karıştırmayın. Sevdiği bir mekanda, her yer sarı kırmızıyken şampiyonluk kaybetmek herkesin sinirini bozar, bu kadar yüklenmeyin. Kendini atıyor olabilir, ancak profesyonel bir oyuncu. Her takımda elinden geleni yapıyor. BJK sene başında o adama hala hırsız derken, bir kral diyorduk

17
10
yanıtYanıtla
Dodo:

Kesin lan siz kimsiniz. bjk gs kaga lugadasınız. Trabzonspor patentli ve en verimli dönemli ama karaktersiz bir eleman. Sus artık uyuyacam ırgat.

yanıt3
yanıt15
mete:

burak. . sen bu işi bırak. ohh oldu bjkya. çarşı kramostoma karşı . beşiktaş ve beşiktaşlıları hiç sevmem

8
15
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Biz sana bayılıyorduk sanki yar. . . . .

yanıt4
yanıt2
Dürbünlü:

burak gol atamadımı nedense fıttıryor;)))

12
1
yanıtYanıtla
üzeyir:

burak senin karşında hangi takım olduguna unuttun galiba kavgayla efelikle oyun oynanmaz ayaklarında dermanın yok suc senin ki

7
6
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Olayi büyütmemek gerekir macin getirdiği anlik bir sinirleme durumlari olur genelde derbi iyi gecti...

8
3
yanıtYanıtla
MERT:

Burak kaleye kafayı da şutu da sert vuramadın maalesef. Ama en azından çekinerek de olsa denedin

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title