Haberler

Burak Yılmaz'dan Galatasaray Maçı Sonrası Olay Paylaşım!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Süper Lig'de kıran kırana devam eden şampiyonluk yarışında belki de en önemli viraj bugün oynanan Çaykur Rizespor- Galatasaray maçıyla dönüldü. Galatasaray'ın 3-2 kazandığı mücadelenin ardından hakem kararlarına büyük tepki gösterilirken, Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz sosyal medya hesabından bir göndermede bulundu. Siyah-beyazlı futbolcu "Futbol'' yazısının altına siyah bir fotoğraf paylaştı.

Burak Yılmaz'dan Galatasaray Maçı Sonrası Olay Paylaşım!

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (117)

Bıraksa ne olcak:

Şikenin dibine dibine vurdular helal sana cincon cikarsiniz birde kutlama yaparsiniz...

32
35
yanıtYanıtla
006:

Kesin fenerli bu şike hakkında başka kimse konuşmuyor çünkü

yanıt3
yanıt0
Sy:

Geçen hafta uyduruk taç bu hafta saçma sapan kararlar iflasın eşiğindeki gs yi ne zamana kadar kolluyacaksınız milletin hakkını yemeyin yeter ya her sene aynı senaryo

48
13
yanıtYanıtla
SERCAN:

TÜRKİYEDE FUTBOL BİTMİŞTİR . REZALET PARA ŞİKE YAZIKLAR OLSUN BU YAPTIKLARINIZIN ELBET BİR BEDELİ OLACAK YA SİZDEN YADA ÇOCUGUNUZDA ÇIKAR BUBUN ACISI

26
31
yanıtYanıtla
sergen:

hata başka bişey, bu cimbomun bukadar bariz kollanması bariz başka bişey. şahsen bu şekilde kazanan, bu şekilde şampiyon olan bir takımı tutmak istemezdim, utanırdım. şu abdurrahim Albayrak, fatih terim, yamak hasan şaş hepten anti patik olmaya başladılar, yazıklar olsun.

24
26
yanıtYanıtla
gürgen:

bi soda iç birader iyi hazımsızlık var sende :))))))))

yanıt11
yanıt0
AHLAK GÜZELDİR:

BURAK EFENDİ LUYİNDAMA SENİ ÜÇE DÖRDE KATLADI. . LUYİNDAMA KUCAĞINDAN ÇIKAMADIN TEMBEL TENEKE. . BİZ SENİ BİLİRİZ. . HEP YERE ATARDIN. . ASLINDA BEŞTAŞLARDA SENİ İYİ TANIR. . EN ÇOKTA BEŞTAŞ MAÇLARINDA KENDİNİ YERE ATARDIN PENALTI ALIRDIN. .

29
15
yanıtYanıtla
......:

Adam gibi konuş lan

yanıt0
yanıt4
Canip altun:

Neden gs alayhine karar verilince ses çıkmıyor acaba Çatlasanızsa gs şampiyon

27
15
yanıtYanıtla
Tinerci:

Hırsıza bak sen..Yav burak bırak bu isleri

28
13
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title