Haberler

Burak Yılmaz Ayrılığı Sosyal Medyadan Açıkladı: Teşekkürler

Güncelleme:

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Adriano ile fotoğrafını paylaşarak, "Teşekkürler" yazdı. Burak'ın bu paylaşımı, Beşiktaş'ın Adriano ile sözleşme yenilemeyeceği olarak yorumlandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 34. haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek sezonu 3. sırada bitirdi. Siyah-beyazlılar, 34. hafta sonunda 19 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 yenilgiyle 65 puana ulaşarak sezonu üçüncü sırada tamamladı. Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi mücadelesine katılacak Beşiktaş, elde ettiği üçüncülükle organizasyonda gruplarda yer alacak.

Burak Yılmaz, Ayrılığı Sosyal Medyadan Açıkladı: Teşekkürler

"TEŞEKKÜRLER ADRİANO"

Beşiktaş'ta ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla takıma büyük katkı sağlayan Burak Yılmaz, Milli Takıma giden Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaştı ve "Benim canım hocam" ifadelerini kullandı. Burak ardından sezon sonu sözleşmesi biten Adriano ile fotoğrafını paylaşarak, "Teşekkürler" yazdı. Burak'ın bu paylaşımı, Beşiktaş'ın Adriano ile sözleşme yenilemeyeceği olarak yorumlandı.

Burak Yılmaz, Ayrılığı Sosyal Medyadan Açıkladı: Teşekkürler

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Kasımpaşa Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

BESIKTASTA HIRSIZ ISTEMIYORUZ:

SENINDE GIDISINI GOREBILSEYDIK.

5
1
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

Kötü günler malesef bizi bekliyor :(

5
0
yanıtYanıtla
kartal:

Adriano bitti , Caner gitti , hayırdır yeni sol bek mi alıyoruz ? para buldunuz herhalde bir yerlerden !

4
0
yanıtYanıtla
kartal:

burdan buyrun ! Adriano gitsin , Caner de gitsin . . aa bize sol bek lazım !! şaka gibi ! takımda dert az ya , varsın birde bu eklensin . . . .

4
0
yanıtYanıtla
Korktuğumuz mu olacak acaba?:

Şaka maka Hasan Ali yi alır mı alır bu başkan. Herşey beklenir.

yanıt0
yanıt0
otorite:

Burakın gittiği takımlar ne hale geliyor.birde o takımdan ayrıldığı zaman o takım ne hale geliyor.örnek trabzon niye böyle oluyor annamıyorum burak kaliteli bir golcü aslında.......

2
1
yanıtYanıtla
CARSI1903BERLIN:

dogru karar takim genclesmeli yanliz atiba kraldir o kalsin digerleri postalansin

0
0
yanıtYanıtla
RAMİREZ:

ARKADAŞ BUNLAR YİNE ÜÇÜNCÜ OLDU YA LAA :))

0
0
yanıtYanıtla
tenisçi:

bu fotodan nasıl oluyor da ayrılık mesajı çıkarılıyor anlayabilmiş değilim. Burak Yılmaz Hoşçakalın dememiş ki, teşekkürler demiş. Belli ki takım arkadaşı Adriano ya takıma yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etmek istemiş. Tıpkı veda eden Şenol Güneşle çekindiği fotodaki gibi. Bu fotoya bakılırsa Burak Yılmazdan çok Adriano gidici gibi gözüküyor.

0
0
yanıtYanıtla
............:

Ne alaka

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title