Haberler

Burak Yılmaz 3. Dalya Peşinde

Güncelleme:

Ligde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Manisaspor formalarını giyen deneyimli oyuncu, 299 lig maçında rakip fileleri 175 kez havalandırdı.

SÜPER LİG MACERASI BEŞİKTAŞ İLE BAŞLADI

Burak Yılmaz, Süper Lig'deki ilk maçına da Beşiktaş formasıyla çıktı. 2005-2006'da Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor görev alan ve söz konusu sezonun bitmesiyle Beşiktaş'a transfer olan deneyimli oyuncu, 2006-2007 sezonunda ilk Süper Lig heyecanını yaşadı.

Siyah-beyazlı takımdaki ilk 1,5 sezonluk döneminde 39 lig mücadelesinde görev alan Burak, bu sezonun devre arasında yeniden transfer olduğu Beşiktaş'taki ikinci döneminde ise 12 karşılaşmada şans buldu.

Burak, siyah-beyazlı formayla 51 maçta 17 gol kaydetti.

EN ÇOK TRABZONSPRO FORMASO GİYDİ

Burak Yılmaz, Süper Lig'de en çok Trabzonspor formasıyla mücadele etti. Bordo-mavili takımın yaptığı 107 lig mücadelesinde sahada yer alan Burak, bu maçlarda 83 gol attı. Burak Yılmaz, Trabzonspor kariyerinde 2011-2012'de ise 33 golle krallık yarışında zirvede yer aldı.

Burak Yılmaz 3. Dalya Peşinde

İKİNCİ GOL KRALLIĞINI GALATASARAY'DA YAŞADI

Deneyimli oyuncu, kariyerinin önemli bir bölümünü de hafta sonunda rakip olacağı Galatasaray'da geçirdi.Ligin 31. haftasında eski takımına karşı forma bekleyecek Burak, sarı-kırmızılı formayla 105 karşılaşmada rakip fileleri 65 kez havalandırdı.

Burak Yılmaz, ligdeki 2 şampiyonluk sevincini de Galatasaray kariyerinde yaşadı. Burak, 2012-2013'te sarı-kırmızılı formayla 24 gol atarak, ikinci kez gol kralı olma başarısı gösterdi.

FENERBAHÇE'DE FAZLA ŞANS BULAMADI

Ligin "Dört Büyük" takımında da forma giyen Burak Yılmaz, Fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Sarı-lacivertli ekipte kısa süreliğine şans bulan Burak, 2008-2009'da Fenerbahçe adına sadece 6 maça çıkabildi. Burak Yılmaz, Süper Lig'de yer aldıkları sezonlarda Manisaspor ve Eskişehirspor formalarını da giydi.

Manisaspor'da 16 karşılaşmaya çıkan Burak, Eskişehirspor'da ise 14 lig mücadelesine görev aldı.

Kaynak: AA / Spor

Burak Yılmaz Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

metin:

Adam bjk ye geldi kendini buldu nazar değmesin gollere devam burakım ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

20
6
yanıtYanıtla
aa:

ıyıkı fener de degılsın yoksa rezıl olurdun bır fenerlı olarak dıyorum. kım gelse rezıl oluyor .

6
0
yanıtYanıtla
HH:

EN ÇOK TRABZONSPRO FORMASO GİYDİ KARDEŞ ŞU HABER YAZARLARINI EN AZ LİSE MEZUNUNDAN YAPIN ARTIK.

6
0
yanıtYanıtla
):

EN ÇOK TRABZONSPRO FORMASO GİYDİ anlıyorum :D

5
0
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

BENİM DE EN ÇOK O DİKKATİMİ ÇEKTİ :))

yanıt2
yanıt0
What ?:

SAPRONA FORMASO TORIZETTI MAKARONI. ŞAKA MI BU YA. ALLAH AŞKINA MANŞET TÜRKÇE IÇERİK ITALYANCA MI PORTEKİZCE MI BELLİ DEĞIL. . Biraz özenli olmanızı tavsiye ederim.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınaltın ÇOCUK:

BURAK YILMAZ kesın kırmızı kart gorcek adım gıbı emınım seyırcı zaten ıslılıkcak gs bumacı 2 sıfır alır karyus yazık olacak fegulının fuzesını kalande gorcen kardes kulup bıyere kadar kusura bakmayın sam pı dedık burdanda verılmez yanı )))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title