Haberler

Burak Yılmaz, 12 Yıl Sonra Beşiktaş Forması ile Taraftarın Önüne Çıkacak

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarların istemediği Burak Yılmaz, 12 yıl sonra Erzurumspor maçıyla taraftarların karşısına çıkacak.

Beşiktaş'a dönüşü taraftarlar arasında sert tartışmalara ve bölünmelere yol açan Burak Yılmaz, B.B. Erzurumspor maçıyla 12 yıl aradan sonra Siyah-beyazlı forma ile taraftarın önüne çıkacak.

Galatasaray forması giydiği dönemde İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş maçında yaptırdığı penaltıdan dolayı siyah beyazlı taraftarların yıllarca bitmeyen öfkesini alan Burak, geçen sezon sırf bu tepkiler yüzünden Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü. Ancak Şenol Güneş'in yoğun ısrarlarıyla 1.5 sezon gecikmeli olarak Beşiktaş'a dönen Burak'ın şimdi siyah beyazlı taraftarlarla buluşmasının nasıl gerçekleşeceği büyük merak konusu. Teknik direktör Şenol Güneş'in tam anlamıyla kendi koruması altına aldığı ve her şeyine kefil olduğu Burak, ilk olarak geçen hafta deplasmanda oynanan Akhisarspor maçında deplasman tribününü dolduran Beşiktaş taraftarlarından bir kısmının tepkisini gördü. Tepki gösteren gruba geri kalan taraftarlar tezahüratla müdahale etse de; Burak haricindeki tüm futbolcuların tribüne çağrılması, maç öncesine damga vuran en önemli olay oldu.

TARAFTAR GRUPLARI ERZURUMSPOR MAÇINDA NE YAPACAK?

Şimdi; Cuma akşamı oynanacak B.B. Erzurumspor maçında 40 bin taraftarın Burak'a nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor. Aslında Beşiktaş yönetimi Burak Yılmaz ve taraftarların arasını bulmak için Şenol Güneş'in de içinde olduğu çalışmaları geçen haftadan bu yana yapıyor. Çarşı Grubu'nun ve tribün liderlerinin geçen hafta Ümraniye'de antrenmana alınarak takımla buluşturulması ve Şenol Güneş ile istişarede bulunmaları buna en canlı örnek. Burak'ı istemediklerini daha önceki dönemlerde net bir şekilde açıklayan Çarşı Grubu'nun, artık resmi olarak Beşiktaş'ın oyuncusu olan ve formasını giyen Burak için, Erzurumspor maçında olumsuz bir tezahürat yapmayı düşünmediği ve sadece takımı destekleyici tezahüratlar yapma kararı aldığı gelen bilgiler arasında. Burak'ın tribünlere çağrılıp çağrılmayacağı da ancak maç öncesinde belli olacak. Taraftar gruplarının bazılarının çağırmama bazılarının da açık bir şekilde destek verme eğiliminde olduğu hafta boyunca konuşulan konulardan ve hangisinin gerçekleşeceği maç öncesi belli olacak.

YÖNETİMİN DÜŞÜNCESİ: BÖLÜNME TAKIMA ZARAR VERİR

Burak Yılmaz kanadında ise sakin bir bekleyiş var. Beşiktaş'a gelirken her türlü tepkiye hazır olduğunu ve bunu göğüsleyeceğini söyleyen golcü oyuncunun tek düşüncesi Erzurumspor maçında gol veya goller atarak takımına 3 puan kazandırmak. Beşiktaş yönetimi de Burak için çok büyük çapta tepki olacağını sanmıyor. Yönetim, şampiyonluk yarışının verildiği bir ortamda, oyunculara bireysel olarak verilecek tepkilerin ve tribünde yaşanacak bölünmelerin takıma çok büyük zarar vereceğini düşünüyor ve tüm taraftarı sadece Beşiktaş'ı desteklemeye çağırıyor. Siyah beyazlı yönetimin maçtan önce de bu yönde mesajlar yayınlaması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Burak Yılmaz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

ÇARŞI:

YİNE SÖYLUYORUM TEKRAR SÖYLUYORUM HERZAMANDA SÖYLEYECEGIM. !ŞENOL GÜNEŞ TAKIMI ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİ. KİMİN ARTIĞI VARSA TOPLADI GÖKHAN GÖNULUNDEN CANER ERKININE TOLGA ZENGININDEN BURAK YILMAZINA. !! NERDE ESKİ ÖĞRENCİSİ YALAKALARI VAR NEREDE BİR BEDAVA VAR HEMEN ALIR GETİRİR. BU ADAMDAN TİKSİNİYORUM. TAKIMIMIZA ZARAR VERDIGI KANATINDEYIM KIM NE DERSE DESIN ;)

3
11
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BURAK GİBİ MAVROCU BİR ADAM BEŞİKTAŞ GİBİ ARABACI TAYFASI TAKIMA YARAŞIR.

5
7
yanıtYanıtla
DEGO:

BURAKI SEVMEMEK VE İSTEMEMEK HERKESİN ÖZGÜR İRADESİDİR. FAKAT STAD DA PROTESTO ETMEK BEŞİKTAŞ A İHANETTİR.

7
4
yanıtYanıtla
12345:

BUKALEMUN YİNE İŞBAŞINDA BURAK''A SORSAN AİLEDEN TRABZONLUYUZ KOLUMU KESSEN SİYAH BEYAZ AKAR BJK LIYIM BABAM GS LI ANNEM FENERLİ ÇİN TAKIMLARINI SEVİYORUM DER ÖYLE Bİ BUKALEMUN

5
3
yanıtYanıtla
Bakır:

Takımımızın yararı için bu saatten sonra destek vermek zorundayız.

1
4
yanıtYanıtla
Türk:

Bjk liyiz Katlanacağız inşallah

4
1
yanıtYanıtla
Pompacı:

Bu tinercilerin hepsi arabacı tayfası. Bu akşam göreceğiz hepsi Burak buraya yumruk havaya diye bağıracaklar bunlar tineri çektiği zaman dillerine vuruyor

2
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

VAY BE DAHA DÜN GİBİ ANTALYA DAN GİDİŞİ . TAM ON İKİ SENE HA

2
0
yanıtYanıtla
Alayına Beşiktaş:

ben de Beşitaş taraftaryım. benim gibi milyonlarca Beşiktaşlı bu durumdan rahatsız değil. siz kimin adına bu haberi yapıyorsunuz?Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil. seven sever sevmeyen sevmem. bizi bir arada tutan gerçeğin adıdır Beşiktaş.

2
0
yanıtYanıtla
GERÇEK BEŞİKTAŞ TARAFTARI:

BENDE SENLE AYNI GÖRÜŞTEYİM, KEŞKE GEÇEN SEZON TRANFER ETSEYDİK, BEŞİKTAŞA HOŞ GELDİN BURAK

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title