Haberler

Bruma, 15 milyon euroya Porto'ya transfer olacak

Güncelleme:

Portekiz basını, Galatasaray'ın da gündemine gelen Leipzigli Bruma'nın 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Porto'ya transfer olacağını yazdı.

Henry Onyekuru'nun muhtemel ayrılığı sonrası Galatasaray'ın gündemine gelen isimler arasında yer alan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bruma, ülkesine geri dönmeye hazırlanıyor. Portekiz'de yayım yapan O Jogo gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Cim-Bom'un eski yıldızının yeni rotası Porto olacak.

GEÇEN SEZON 3 GOL, 3 ASİSTLE OYNADI

Haberde Bruma'nın bonservisini elinde bulunduran Bundesliga ekibi RB Leipzig'in Porto kulübüyle 15 milyon euro karşılığında el sıkıştığını ve transferin artık imza aşamasına geldiği belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımıyla 27 maçta forma şansı bulan Portekizli, fileleri 3 kez sarsarken 3 de asist kaydetmişti.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (5)

oOo:

Bizi ilerletmeyenler haberciler. Ya yenilere bak araştırmacı gazetece ol. Bu nedir brumadan bizine hangi takıma gelebilecek sanki bırakın bu işleri artık

2
0
yanıtYanıtla
Mert ÖREN:

Adam Portekizli olması nedeniyle Porto''ya gidebilir. Galatasaray''a geleceğini düşünmüyorum.

0
1
yanıtYanıtla
Ramo:

Gercekten bu nasil haber bize ne brumadan

0
0
yanıtYanıtla
orhan:

mal neden okuyup bir de yorum yazıyorsun o zaman . . . mal oğlu mal. .

yanıt7
yanıt1
Adınızı Yazın:

Brumadan bize ne diyen akılsız arkadaşlar Galatasaray Bruma yı kiralamaya çalışıyordu adamlar bilgi vermiş beğenmiyorsanız başka haber sitesine gidin !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title