Haberler
Güncelleme:

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim ile Görüştü

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın başına geçeceği konuşulan Fatih Terim'le İstanbul'da görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Terim, "Herhangi bir anlaşma olursa söyleriz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

mehmet:

Aman gitsin GS dan uzak dursunda nereye giderse gitsin, milli takım ve GS yın fatih teriminin elinde çektiği nedir. Adamın oyuncağı oldu adeta, milli takım da işler iyi gitmeyince soluğu GS da alıyor, Gs da işler iyi gitmeyince solugunu milli takım da alıyor. Uzak dursun.

9
8
yanıtYanıtla
ASLANBEY:

bosna hersek fatih terime teklif yapıyor insanlar burda fatih terimi eleştiriyor. Ne yazık ki kendi değerimiz olan bizden çıkan adamı yerden yere vuruyoruz. Kardeşim adamın hataları olabilir ama türk futbolunda istatistiklere bakıldığında en iyi teknik direktördür. kabullenemeyen insanlar elbet olacak. önemli olan saygı göstermek.

3
9
yanıtYanıtla
Selcuk:

Sadece kendini iyi satiyor.

yanıt6
yanıt1
RECEP:

BOSNALI Kardeşlerimiz yıllarca bize katkı verdi Baliç Boliç Nejat biyediç saffet 1 saffet 2 Mecnun Saffet Susiç vs. . vs. . baskette Hidayet Mehmet okur Vesley Semih İbrahim MİRSAT Türkcan yani Sıra bizde. . . . . . . . . . . . . . haydi hocam

8
0
yanıtYanıtla
Alivanbe:

yuru.isine.lan.fenerli.terim.gelse.biliyun.neler.olacagini.en.buyuk.terim

4
1
yanıtYanıtla
AHMET:

Doğru Terim gelince Feneri hep yenersiniz artık. Hatta size rakip bulunmaz :))

yanıt1
yanıt1
DENİZ:

TFF den Parasını Almadan Hiçbir Teklifi Kabul Etmez. . .

2
2
yanıtYanıtla
Ege:

Orayı da patlatır

1
3
yanıtYanıtla
cimbomlu:

TUDOR GIDERSE YERINE YILMAZ VURAL GELSIN!

2
1
yanıtYanıtla
Mavis:

Fatih terim gitmez

1
1
yanıtYanıtla
Ali Mutlu:

Bosna Hersek futbolu anlaşma sağlanınca patliyacak

0
2
yanıtYanıtla
Yanlış giden şeyler:

Bizde yanlış giden bi şeyler yok mu Önce futbolcu transferleri yapılıyor, sonra teknik adam getiriliyor. Galatasaray 4 kez şampiyon olduğu zaman Terim "Şu futbolcuyu alın" diyordu kulüp alıyordu. Şimdi soyunma odasında futbolcudan çok dil çevirmeni var. Çünki hiç Türk yok ki.

1
0
yanıtYanıtla
Uzunoğlu:

Aman deyeyim

1
0
yanıtYanıtla
ALİ:

FATİHTERİMİNYERİNEBENOLSAMGELMEM

1
0
yanıtYanıtla
RT:

ZATENOYUZDENYERINDEDEGILSIN

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title