Haberler

Borussia Dortmund - Schalke 04 maçı ne zaman, hangi kanalda? B Dortmund - Schalke 04 maçı saat kaçta?

Güncelleme:

Bundesliga'nın 5. haftasında Borussia Dortmund Schalke 04 ile karşı karşıya geliyor. Borussia Dortmund - Schalke 04 nerede oynanacak? Borussia Dortmund - Schalke 04 hangi kanalda, şifreli mi? Borussia Dortmund - Schalke 04 muhtemel 11'ler... Dortmund'dan Emre Can oynayacak mı? Schalke 04'te Suat Serdar, Ozan Kabak oynayacak mı? Ruhr derbisi nedir?

Bundesliga'nın beşinci haftası Ruhr derbisine sahne olacak. Borussia Dortmund ile Schalke 04 arasında gerçekleşecek karşılaşma hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

BORUSSIA DORTMUND SCHALKE 04 MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

B.Dortmund ile Schalke 04 arasındaki Almanya Bundesliga maçı, Bilyoner TV , S Sport 2 , S Sport Plus kanalında canlı yayınlanacak.

BORUSSIA DORTMUND SCHALKE 04 MAÇI HANGİ GÜN?

B.Dortmund-Schalke 04 Maçı 24 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

BORUSSIA DORTMUND SCHALKE 04 MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

B.Dortmund-Schalke 04 maçı 19:30'de başlayacak.

B. DORTMUND SCHALKE 04 MAÇI NEREDE OYNANACAK?

B.Dortmund ile Schalke 04 arasındaki Almanya Bundesliga maçı Signal Iduna Park, Dortmund'da oynanacak.

BORUSSİA DORTMUND MUHTEMEL 11

Bürki, Piszczek, Hummels, Delaney, Meunier, Witsel, Bellingham, Guerreiro, Reus, Sancho, Haaland.

Borussia Dortmund'da koronavirüs testi pozitif çıkan Emre Can, maçta yer almayacak.

SCHALKE 04 MUHTEMEL 11

Schalke 04: Rönnow, Ludewig, Nastasic, Sane, Oczipka, Uth, Raman, Mascarell, Bentaleb, Skrzybski, Paciencia.

Schalke 04'te ise sakatlığı süren Suat Serdar ile kırmızı kart cezalısı Ozan Kabak, kritik maçta görev alamayacaklar.

RUHR DERBİSİ NEDİR?

Almanya'daki en ünlü derbilerden biri Ruhr bölgesinde gerçekleşmektedir. Nehir derbisi, genel olarak Almanya'nın Ruhr bölgesinin Kuzey Ren-Vestfalya coğrafyasında yer alan takımlar arası maçlar için kullanılan bir ifadedir. Ancak bu ifade aslında BVB Dortmund ve FC Schalke 04 futbol takımları arasında oynanan maçlar için kullanılmakta bölgenin diğer takımları arasında yapılan maçlar için ise "küçük nehir derbisi" ifadesi tercih edilmektedir.

Ruhr derbisi hangi takımlar arasında oynanır?

Ruhr Havzası'nda bulunan Dortmund ve Gelsenkirchen şehirlerinin en büyük takımları Borussia Dortmund ve Schalke 04 arasındaki Ruhr derbisi ya da "Revierderby" olarak bilinen mücadele 1925 yılına dayanıyor.

Almanya'nın kömür madenlerinin bulunduğu bir bölge olan Ruhr Havzası'nın her iki takımı da işçilerin, emekçilerin takımı olma özelliğine sahip.

Bu duruma karşın her iki takımda birbirlerini en önemli rakip olarak görüyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bundesliga Dortmund Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title