Haberler

Birkir Bjarnason'un Devre Arasında Fenerbahçe'yi Reddettiği İddia Edildi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin devre arasında Aston Villa'dan İzlandalı orta saha Birkir Bjarnason'u almak istediği ancak oyuncunun bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

Ara transfer döneminde birçok girişimde bulunan Fenerbahçe'nin Aston Villa'dan İzlandalı orta saha Birkir Bjarnason'u da transfer etmek istediği ancak oyuncunun bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ 2020 YILINDA BİTİYOR

Ada basınında yer alan habere göre, Aston Villa, Finansal Fair Play tehdidi sebebiyle Bjarnason'u elden çıkarmaya sıcak bakarken, oyuncu ise mutlu olduğu gerekçesiyle takımda kalmayı tercih etti. Aston Villa'ya 2017'de Basel'den 2 milyon euroya gelen Bjarnason'un sözleşmesi 2020'ye kadar sürerken, takımında forması için savaşmaya devam edeceği aktarıldı

KALDI AMA FORMAYI KAPAMADI

Menajer Dean Smith takımın başına geçmesinin ardından İzlandalı oyuncuya yalnızca 1 kez şans verirken, Bjarnason'un Fenebahçe'nin teklifini reddetmesine rağmen formasına kavuşamadığına vurgu yapıldı. Kalan hafatalarda da tercih edilmemesi durumunda sezon sonunda ayrılabileceğine dikkat çekildi.

BU SEZON 2 GOLÜ BULUNUYOR

Birkir Bjarnason bu sezon Championship'te 16 maça çıkarken 2 gol atma başarısı gösterdi. Aston Villa 38 haftada topladığı 57 puanla 6. sırada yer alıyor Sarı lacivertliler ara transferde kadrosunu Miha Zajc, Tolgay Arslan, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, ve Victor Moses ile güçlendirmişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (4)

ksk li mesut:

Yani isabet olmuş. Kümede kalma mücadelesi veren bir takıma ben olsam ben de gitmezdim. Ne hallere düşürdün bizi fenerbahçe. Rezalet.

4
2
yanıtYanıtla
makine:

Adanalı sen hiç aç karnınla yedinmi......

3
0
yanıtYanıtla
makine:

İyiki ret etmiş bunlar üçüncü sınıf topçular Allah aşkına feneri ne hallere getirdiler.öyleyse bende fenere bir topçu öneriyorum bizim mahallenin manavı recep yemin olsun 100 reyes eder bende komisyon istemiyorum.......

2
0
yanıtYanıtla
ünal:

kesin comolli buldu aston villa da bize kakaladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title