Haberler
Güncelleme:

Bilim Kurulu Üyesi bizzat açıkladı! Memleketindeki vaka sayısı 20 katına çıktı

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, memleketi olan Kayseri için, "Günde 2 pozitif vakamız varken şimdi 30 ile 40 vaka arasına çıktık" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Bendeniz:

Cehalet yenilmesi gereken en büyük düsmandir

22
0
yanıtYanıtla
has:

Nede ise bilim kurulu üyeleri de hatalarını görmemezlikten gelip tüm suçlu vatandaşı gösteriyorlar . . . Vaka bitti diyen artık kontrol alına alındı iyen haklı inandıran ve rahatlığa sevk eden kimdi acaba ? Tamam bizler de de şuç var ama bizler de size inandık . . . ne yapalım inanmıyalım mı ?

7
7
yanıtYanıtla
gerçek:

Vaka bitti diyen yok. Yalan söyleme. İnsanlarda ve sende akıl yok.

yanıt2
yanıt1
hakan:

Hersey devletten beklenmez, insanlar çok rahat. Biraz mesafeli ve dikkatli olmaları lazım.

11
0
yanıtYanıtla
kayseriden:

Ben de bir Kayseriliyim. Ancak aynı şehirde yaşadığımız insanların büyük bir kısmının bilinçsizliğinden, görgüsüzlüğünden, pisliğinden utanç duyuyorum. Halâ, otobüse, tranvaya binmesini, inmesini öğrenememiş kazmalar var. Halâ, tuvalet, lavabo kullanma adabını bilmeyen pislikler var. Ne demeli bilmem ki. . .

9
1
yanıtYanıtla
bende kayseriden:

Abartma lan. Türkiye''nin her yeri öyle zaten. . . .

yanıt1
yanıt2
FATMA:

Herkes markette, parkta, piknikte, gezmede. . . Sayıların artması çok doğal. . . Bu zihniyetle virüs bitmez.

6
1
yanıtYanıtla
KRALEX:

BRİDE SU MERSINI ACIKLASIN

3
0
yanıtYanıtla
Kılçık:

Mudanyalıyım. Pazar günü hafta Bursa dan Mudanya ya akın akın insan gelir. 60 yaşa kadar maske 50 var. 30 u nizami . Kadınlar daha iyi bu işte. Gözlemledim. 13-30 yaş maske li kişi oranı 10 civarı. Bu yüzde 10 un yüzde 2 si maskeyi düzgü takan , yüzde 3 ü çene altı kalan yüzde 5 ise bileklik yada kulağa asılı küpe aksesuar mlz. olarak kullandığını bizzat gördüm. Mesafe olayı hiç yok. Yazık. Allah ı''n verdiği aklı kullanmayanlara her türlü bela müstehaktır.

2
0
yanıtYanıtla
Ee maraş:

Ee maraş kimse söylemioyo söyleyin

2
0
yanıtYanıtla
ALARM:

ACİLEN ÖNLEMLERİ SIKLAŞTIRMAK GEREKİYOR. MİLLET KUCAK KUCAĞA SOSYAL MESAFE KALMADI. SONBAHAR DA 2. DALGADA ONBİNLERCE İNSAN ÖLEBİLİR. LÜTFEN DUYARLI OLALIM. GEREKSİZ İNSAN KALABALIĞINA GİRMEYELİM

1
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Pasaportsuz , gümrüksüz ülkelere giriş yapan çin tescilli virüs , kolay kolay gitmez, kurban bayramında da tedbirini almayanla, maskesini takmayanla, mesafesini korumayanla bayramda VİRÜSÇE buluşmazsa şaşarım. . . . !!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title