Haberler

Beşiktaşlı Taraftarlardan Abdullah Avcı Tepkisi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Kasımpaşa maçıyla birlikte siyah-beyazlı camiadaki kariyerini noktalarken, gözler Güneş'in yerine göreve gelecek olan teknik direktörde. Beşiktaş'ta bu görev için Abdullah Avcı, Okan Buruk, Tayfun Korkut ve Lucescu isimleri geçerken, taraftarlar Sergen Yalçın lehine tezahüratta bulundu.

"ABDULLAH AVCI YERE YATSANA"

Özellikle hafta içinde siyah-beyazlı ekibin Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yla anlaştığı yönünde haberlerin çıkması üzerine, Beşiktaş tribünleri 'Abdullah Avcı yere yatsana' diyerek tempo tuttu ve bu ismin takımın başına gelmesini istemediklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Sergen Yalçın Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

Murat:

Burak Yılmaz’da sallıyordunuz sonra yaladınız dönekler

14
9
yanıtYanıtla
TATAR RAMAZAN:

İşte siyaset ve din peşinden gidenlerin yalan dolanla halkı palavralarla kandırması gibi hepsi aynı kapıya çıkıyor spor siyaset insan uydurması çıkara dayalı din palavraları

yanıt4
yanıt1
GS:

Boşuna para harcamayı Boşuna heveslenmeyin Şampiyonluğa Kral ambargosu koyuldu Okadar :) Ezik jimnastik Ezik bahçe Kuşlar cik cik :)))))))))

8
10
yanıtYanıtla
1903:

Yürügit şikeciler kabadayı küstah çirkef adamı parator yaptınız sizin gibi eziklere böylesi yakışır şikeciler sizi

yanıt4
yanıt2
James:

Aynen kral ambargosu Bülent Yıldırım, Serkan Çınar kadronuzda, köfteci UA internette algıcı, ali ama soyadı gibi dürüst olmayan tffde hadi anam hadi

yanıt1
yanıt0
KARTALİZMA:

bize yere yatan değil, SALDIRAN teknik direktör lazım. hakkımızı savunabilecek, yılmayacak, takımı geride oynatmayacak, saçma sapan futbolcuları takımda tutmayacak adam lazım. onun adı SERGEN YALÇIN.

8
2
yanıtYanıtla
tommas:

hasan çavuşohlu bırakmaz sergeni. cok bilinçli futbol oynatıyor. teknık taktık zeka ust sevıyede. ve cok mutevazi acıklamaları var. yapmacık degıl. dobra adam. alanyasporunda maddi olarak sıkıntısı yok. istediği kadroyu verir hasan çavuşoglu ona

yanıt0
yanıt0
Mert ekin:

Bjk taraftarı burak yılmaza da ana bacı küfür ediyordu 2 gol atınca omuzlarına aldılar..bjk taraftarı karakter yoksunu olduğu için abdullah avcıyı da 3-5 maç üst üste kazanınca yine omuzlarında taşırlar..o yüzden abdullah avcı kazanacağı paraya baksın gurur yapıp para kaybetmenin gereği yok..

7
2
yanıtYanıtla
Arif:

Guti takimin basinda

3
3
yanıtYanıtla
Bitlisli:

Sevgili Beşiktaşlılar bu sene yavan tatsız tuzsuz bir oyuna kendinizi hazırlayın. . al gülüm ver gülüm bir gol atayım üstüne yatayım . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title