Haberler

Beşiktaş Yönetimi, Takımı Okan Buruk'a Emanet Etmek İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, hem hücumu sevmesi hem de düşük bütçeyle başarılı performans sergilemesi nedeniyle Okan Buruk'a sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine gelecek isim merakla beklenirken Okan Buruk da yönetimin istediği isimler arasında.

Guti Hernandez, Mircea Lucescu, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı'nın aday olduğu teknik direktörlük koltuğu için Ç. Rizespor'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen Okan Buruk da favorilerden biri haline geldi ancak genç çalıştırıcı yönetimi kibarca beklemeye aldı. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Güneş'le son sezonlarda takımın kazandığı hücumcu kimliğin kaybedilmemesi için genç teknik adamın ideal bir isim olduğu görüşünü savunduğu öğrenildi. Önümüzdeki sezon gençleştirilecek kadroya genç bir teknik adamın daha uygun olacağı görüşünden dolayı Buruk'un adı ön plana çıkmış durumda.

LUCESCU VE AVCI'DAN ÖNDE

Yönetim gelecek sezon futbola ayrılan bütçeyi 30 milyon avro civarına kadar düşürecek. Teknik direktörlük kariyerine başladığından bu yana düşük bütçelerle çalışmaya alışkın olması sebebiyleBuruk'un hem Lucescu hem de Abdullah Avcı'dan daha şanslı olduğu konuşuluyor. Beşiktaş formasını 2005-06 sezonunda giyen ve camiayı da tanıyan bir isim olmasından dolayı yönetimin tercih ettiği isimlerden biri olan genç teknik adam, siyah-beyazlı yöneticilerin ilgisine şimdilik karşılık veremedi. Ç. Rizespor'un başarısı için tamamen takımına konsantre olmak istediğini ileten Buruk, görüşmeyi sezon sonunda yapmayı tercih ettiğini söyledi. Böylelikle Beşiktaş ile Okan Buruk arasında yapılacak olan görüşme, ligin bitiminin denk geldiği mayıs ayının sonuna ertelenmiş oldu.

Beşiktaş Yönetimi, Takımı Okan Buruk'a Emanet Etmek İstiyor

MİLLİ TAKIMDA DA ÇALIŞTI

Guus Hiddink döneminde A Millî Takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Okan Buruk, ay-yıldızlı ekipte Abdullah Avcı'nın yardımcı antrenörü olmuştu. Elazığspor'un başında 2013 yılında ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşadı. Ertesi sezon Gaziantepspor'la ligi onuncu bitirdi. Sivasspor'da on bir maçta iki galibiyet, yedi mağlubiyet gelince istifa etti. Göztepe'de sezona iyi başladı ama takım düşüşe geçince görevinden ayrıldı. Geçen sezon Akhisarspor'a Türkiye Kupası'nı kazandırdı. Bu sezon altıncı haftada Çaykur Rizespor'un başına geçti ve ilk yarıyı sonuncu bitiren takımı şu anda ligde on birinci sıraya yükseltti.

(Türkiye Gazetesi)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Okan Buruk Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (21)

gaddar:

BENCE LUCESCU. . .

4
12
yanıtYanıtla
OKANKURT:

OKAN BURUK Beşiktaşa geçmek için rizeye operasyon yapmıştır NET !!! 7 gol yemezdi rize.

6
5
yanıtYanıtla
AĞLA AĞLA AĞLA:

AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA

yanıt0
yanıt3
zırtopoz:

beşiktaş şımardı. . . seneye tepe taklak

7
3
yanıtYanıtla
Suleyman:

Hicbir maçını seyir etmem okan kim kartala layık değil

3
7
yanıtYanıtla
H Erdemli:

Okan Buruk''u Galatasaray alsın. Beşiktaş''ta ne işi var Teknik direktörlükte Sergen Yalçın''ın yanından bile geçemez.

5
3
yanıtYanıtla
8 TAŞLI:

HAMSİYE KARTAL HAREKETİ YAKIŞMIYO BE ABİCİM

3
3
yanıtYanıtla
yakup:

okan buruk , rize bjk dan yedi gol yiyecek takım deyil. . . rizeyı sen yaktın. . takımı çok aptalca oynattın. sonuçta neden öyle oynattığın ortaya çıktı.

4
1
yanıtYanıtla
ss:

fiko gelir dediğin paralar nerde hep ucuza takım kurup başarı peşindesin nere yedin paraları uyumayın tinerciler

3
2
yanıtYanıtla
ali:

bence ilk sene için ideal. sonra ise a avcı olabilir. hemde oturmus takım olur. avcı su anda sampiyon olacak seneye de devam eder

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title