Haberler

Beşiktaş, Volkan Babacan ile prensipte anlaştı

Güncelleme:

Yedek kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Medipol Başakşehir'den öğrencisi Volkan Babacan'ı 500 bin euroya transfer ediyor.

Loris Karius'a hem alternatif hem de iyi bir yedek arayan Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan ile anlaştı. Sabah'ın haberine göre Başakşehir'e 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edilen siyah beyazlıların 31 yaşındaki kaleci ile de maç başına anlaşmaya vardı.

ABDULLAH AVCI İLE 156 MAÇA ÇIKTI

İki yıllık sözleşme sunulan Volkan oynayacağı maç sayısına göre ücret alacak. Teknik direktör Abdullah Avcı ile Başakşehir'de 5 sezon birlikte çalışan ve 156 maça çıkan milli kaleci geçen sezon yerini Mert Günok'a kaptırmıştı. Volkan Babacan'ın Sivasspor maçına kadar siyah-beyazlılara imza atarak takıma katılması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (6)

Siyah Beyaz:

pembe forma giymeyecekse gelsin

4
3
yanıtYanıtla
ANIL:

Karius tan formayı almazsa ben birşey bilmiyorum

4
2
yanıtYanıtla
Antibabacan:

Bu adami alip üstelik bonservis vereceklerse daha bjk adini anmam

0
2
yanıtYanıtla
canmen:

Volkan Babacan´i, hemde formda oldugu bir dönemde yedege ceken ve Millilerde 2. , 3. siraya düsmesine sagliyan Sayin Avci degilmi. . . . bunlarinkide nefret aski olsa gerek. . . .

0
0
yanıtYanıtla
KICKBOXER:

ISI BITMIS ADAMLARI TOPLADINIZ ABDULLAH AVCI 10-11.MAC GIDER

0
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Ertaç Özbirin bonservis ücreti yok ve en az bunun kadar kaleci .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title