Haberler

Beşiktaş tribünlerinden Sergen Yalçın'a mesaj: Elbet bir gün buluşacağız

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Braga'ya yenildiği maçta Teknik Direktör Abdullah Avcı yine istifaya davet edildi. Taraftarlar Sergen Yalçın tezahüratlarında bulundu.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3. maçında Beşiktaş, Braga ile karşı karşıya gelirken konuk ekip 2-1 öne geçince Vodafone Park'ta tepkilerin dozu arttı.

SERGEN YALÇIN SESLERİ

Bu dakikadan sonra Abdullah Avcı'yı istifaya çağıran taraftarlar Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Sergen Yalçın lehine tempo tuttu. Sosyal medyada da siyah beyazlı taraftarlar Sergen Yalçın paylaşımları yaparken 'Elbet bir gün buluşacağız' sözleriyle çok sayıda mesaj atıldı.

Öte yandan Avcı'ya tepki gösteren siyah-beyazlılar, Braga'nın 2. golünde hata yapan Caner Erkin'i de top ayağına geldiğinde yuhaladı.

Beşiktaş tribünlerinden Sergen Yalçın'a mesaj: Elbet bir gün buluşacağız

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (18)

Leyli Leyli yar:

Sergen takım üstüne bahis yapıp, bilerek kaybettirir takımı. Abdullah hoca adamdır ve Türkiye''nin en iyi teknik direktörüdür, tartışması bile olmaz bunun. Avrupa''da da ilk 5 e sokarım.

7
35
yanıtYanıtla
yok daha neler:

Türkiye''nin en iyi teknik direktörü Abdullah Avcı mı? hahaha. Leyli Leyli. . . Gruptan galibiyetsiz ayrılacağız bu gidişle.

yanıt8
yanıt2
?:

oksijen israfı sen Şenol GÜNEŞ '' i duymadın sanırım :)

yanıt7
yanıt1
volkan:

leyli meyli sen konuşma yorum yapma istersen soğan beyninlen adamıda ayar etme

yanıt0
yanıt0
cevo:

besiktasi bir kisi sampiyon yapar, oda bülent ersoy

11
17
yanıtYanıtla
kelle:

seni yaptı mı

yanıt19
yanıt2
Harun:

La yürüyün gidin Sergen miş. Sergen en uzun süre hangi takımı çalıştırmış. Şampiyon Ertuğrul Sağlam en doğru tercih olur. O da olmazsa yabancı kaçınılmaz

8
11
yanıtYanıtla
HATIRLATMA:

Sergen Yalçın MALATYA SPOR un sözleşmesi devam eden teknik adamıdır .

16
0
yanıtYanıtla
metin:

Sergeni neden getirmezsiniz be arkadaş getirin Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi Türk oyuncusunu

14
1
yanıtYanıtla
cavid:

En iyisi guti yi getirip risk almak lazım. Sonuçta real tecrübesi var. bırakın sergeni falan. avcıyı da hemen göndereceksin ki geleceğimizi de kaybetmeyelim. . .

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title