Haberler

Beşiktaş Taraftarı Burak Yılmaz Konusunda İkiye Bölündü, Alkış ve Protesto Bir Arada

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Park'ta Burak Yılmaz konusunda ikiye bölündü. Bir kısım taraftar Burak'a tepki gösterirken, bazı taraftarlar ise tecrübeli oyuncuya alkışlarla destek verdi.

Spor Toto Süper Ligde 19. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Mustafa Öğretmenoğlu yönetti.

Yaklaşık 12 yıl sonra siyah beyazlı formayla Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkan Burak Yılmaz, Vodafone Park'ı ikiye bölüdü. Golcü futbolcu bazı Beşiktaşlı taraftar tarafından protesto edilirken, bir kısım taraftar da Burak Yılmaz'ı protesto edenlere ıslıkla tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vodafone Park Burak Yılmaz Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ekrem albayrak:

adamı rahat bırakın ya yuhhhhhhhhhhhh yani şu anda bizim futbolcumuz ve destek olalımki faydası olsun bide empati yapın biraz

6
13
yanıtYanıtla
...:

8taş kumeye

4
3
yanıtYanıtla
drjohnfire:

yıllar önce gaysavay bugun fenev ama biz asla. . bizim küme korkumuz yok

yanıt0
yanıt0
...:

bu cümleyi yazarken ayran içiyordun herhalde. . . Besiktaşla uğrasanın cocugu olmaz bknz. FB

yanıt0
yanıt0
ruhi-bjk:

burak geçmişte tam olarak ne yaptı, bildiklerim bunca protestoyu gerektirmiyor, bilmediğim şeyler var herhalde. . . . . hayır tribünü dinle aykutu gönder trübünü dinle aziz yıldırımı gönder sonuçlar ortada . . . ne zaman trübün isteğiyle takım kurulmu

2
1
yanıtYanıtla
kirpi:

başka golcüde yokki piyasada gençleri büyük takımlarda yiyorlar çöplerle uğraşılanbir lig süper lig :D

2
1
yanıtYanıtla
KELALOĞLU:

Ben G. S Taraftarıyım. Bizden gidişine çok sevinmiştim. Gerçekten ofsayt konusunda , tahammül edemiyordum. hatta acaba ofsayt nedir bilmiyor mu acaba diye düşündüğümde oldu. Beşiktaşlılara Allah sabır versin çok saç baş yolarlar. Birde futbol harici karakterde çok önemli tabii. En Trabzon forması altında Trabzon seyircisine yapmış olduğu el kol hareketi ne demeli. .

1
0
yanıtYanıtla
1:

Allah buyuk iste bir futbolcu kendini yere birakti diye GS camiasina yillarca camur attilar.aynen iade ediyoruz simdi size o yaptiginiz pislikleri.

0
1
yanıtYanıtla
drjohnfire:

asla 2 ye ayrılmadık kesin bir dille İS-TE-Mİ-YO-RUZ 2 DE 0 ÇEKTİ GÜVEN oynayaydı 2 de 2 si vardı o alkıslayanlar parayla tutulmusu koyunlar baska bisey değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title