Haberler

Beşiktaş'tan TFF ve MHK'ye sert tepki: Oyunu kuralına göre oynatacağız

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden "Merkez Hakem Kurulu'na ve Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrımızdır" başlığıyla çok sert açıklama yayınladı. Beşiktaş yaptığı açıklamada, oyunu kuralına göre oynatacaklarını söyledi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek'e ve Merkez Hakem Kurulu'na tepki gösteren bir açıklama yayınladı.

Hüseyin Göçek'in kendi maçlarında şaibeli kararlar verdiğini belirten Beşiktaş Kulübü, oyunun kuralına göre oynanması gerektiğini ve bunu da sağlayacaklarını söyledi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun ilk haftasından bu yana aleyhimize düzenli bir şekilde gerçekleştirilen muhtelif hakem hatalarının geçen hafta oynadığımız Göztepe karşılaşmasında başka bir boyut kazandığı tüm kamuoyunun takdirindedir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Merkez Hakem Kurulu'na iletilmek üzere Türkiye Futbol Federasyonu'na yolladığımız itiraz dilekçesinde, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'in topu yanlış yerde, yanlış takıma vererek oyunun kaderini doğrudan etkilediğini kanıtlarıyla açıkladık.

"MÜCADELE AÇIKÇA SABOTE EDİLMİŞTİR"

Göçek'in kuralları bilmediği gibi, oyuncumuz Atiba Hutchinson'a kendisine kuralı hatırlatmaya çalıştığı için gösterdiği sarı kart da tarafımızca kabul edilemez bir vakadır. İlk yarı bitmek üzereyken verilen kural dışı karar, takımımızın kalesinde gol görmesine sebep olmuş ve mücadele açıkça sabote edilmiştir.

Kariyeri Beşiktaş maçlarındaki şaibeli kararlarla dolu olan bir hakemin, üstelik performans olarak düşüşte olduğu bir dönemde hangi sebeplerle üst klasman maçına atandığını da merak etmekteyiz. Yaşanan hatalara bakıldığında, Merkez Hakem Kurulu'nun hakemleri yeteri kadar eğitmeden maçlarımıza atadığı anlaşılmaktadır. Merkez Hakem Kurulu'nun hakemleri sıkı bir eğitim programına alması ligin selameti için son derece elzemdir.

"KURALINA GÖRE OYNATACAĞIZ"

Beşiktaş, tüm tarihi boyunca karşılaştığı hiçbir haksızlığa boğun eğmemiştir ve bu yaşadıkları sonrasında da yoluna daha güçlü şekilde devam etmiştir. Kendi çıkarlarını gözeten bazı kesimlerce kuralların dışına taşırılmaya çalışılan bu oyunu biz o kesimlere de kuralına göre oynatacağız!

Resmi başvurumuzla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan ivedilikle cevap beklediğimizi, bu kirli düzenin kuralına göre değil, oyunun kuralına göre davranılması için sürecin takibini titizlikle sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Kulübü Merkez Hakem Kurulu Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (34)

CAN DEP:

Aglaya aglaya zaten bedevada bir sampiyonluk aldiniz...

7
24
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Hangi takımlısın ?

yanıt1
yanıt2
pala:

şike yapmıyoruz ya sizin gibi. şikeciler

yanıt2
yanıt1
ali han:

futbolun f sinden anlayan birisi bu maçta kural hatası olmadığını bilir. hakem düdük çaldığında yani maçı durdurduğunda top beşiktaşta değildi. top beşiktaşlı futbolcunun ayağında çıkmış30 metre iledeki göztepeli futbolcuya yakındı. yıllarca ağlaya ağlaya siyasi ve ekonomik olarak kollanarak anadolu takımlarının hakkını yediniz. hepiniz battınız. ama o devir çoktan geride kaldı. tff bu maçı kural hatası diye tekrar ederse bu ülkede bundan sonra maç oynanmaz.

3
12
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Sen nerenle izliyorsun maçı kesin cinconlusun sen.

yanıt10
yanıt2
Sergen kartal:

Futbolun f sinden anlamayan bi taraftar oldugun belli... duduk çaldığında en son topa kim değdiyse top onda olur top isterse uzayda olsun... kısa bi futbol dersinden sonra tenefus saati hadi git şimdi kumda oyna futboldan anlamadığın net belli..

yanıt1
yanıt1
.:

EZİK 8TAŞIN HER ZAMANKİ AĞLAMALARI İŞTE

5
9
yanıtYanıtla
djhdfjthf:

ağlayan senin gibi olur bilip bilmedenen ürer ancak

yanıt1
yanıt0
Memleketim:

Ekmegini, suyunu veren Federasyon''a senin ne gibi bir yaptirimin olabilir? Konusmaya gelince mangalda kül birakmiyorsunuz. Cok kendinize güveniyorsaniz cekin takiminizi ligden.

6
8
yanıtYanıtla
KESİN SEN FENEVLİSİNDİR:

CUGİLİYE CEVAP

yanıt1
yanıt6
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title