Haberler

Beşiktaş'tan flaş çağrı: Göztepe maçının hakemlerinin Etik Kurulu'na sevk edilmesini istiyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Göztepe maçında kural hatası olduğu iddiasıyla ilgili talebini reddetmesine yönelik bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek, yardımcılarının, VAR ve AVAR hakemlerinin, TFF Etik Kurulu'na sevk edilmelerini talep ediyoruz" denildi.

Beşiktaş Kulübü, Göztepe maçı için yapılan itirazın reddi sonrası yeni bir açıklama yaptı. Göztepe karşılaşmasında kural hatası yapıldığını savunan siyah-beyazlı kulüp, maçın hakem ekibinin TFF Etik Kurulu'na sevk edilmesi için başvuruda bulundu.

Beşiktaş'tan yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"26.01.2020 tarihinde Kulübümüz ile Göztepe A.Ş. arasında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan Süper Lig Cemil Usta Sezonu 19. hafta müsabakasının sonucunun futbolcular dışındaki unsurlarca doğrudan etkilenmesi tüm kamuoyunun malumudur. Bahsi geçen maç ile ilgili itirazımızı TFF Yönetim Kurulu, 13.02.2020 tarihinde reddetmiş, TFF Genel Sekreterliği'nin tarafımıza göndermiş olduğu yazıda maçın hakeminin raporuna değinilmiştir. Hakem, raporunda "Göztepeli oyuncunun topa hakim olduğuna kanaat getirdiğim anda düdüğümü çalarak oyunu durdurdum" demiştir. Top havadayken düdüğünü çalmaya başlayan hakemin TOPUN BAŞKA BİR FUTBOLCUYA DOKUNMADAN ÖNCE OYUNU DURDURDUĞU YAYINCI KURULUŞUN GÖRÜNTÜLERİNDE ŞÜPHEYE MAHAL VERMEYECEK ŞEKİLDE NETTİR.

"TCK KAPSAMINDA SUÇ TEŞKİL ETMEKTEDİR"

Müsabaka hakemi Hüseyin Göçek'in gerçekleşen olayları değiştirerek tamamen yanlış bir biçimde raporlaması, kamu görevlisi olması nedeniyle aynı zamanda TCK kapsamında da suç teşkil etmektedir. Göçek, eşitlik ve dürüstlük ilkelerine ayrkırı davranmış, bunun sonucunda genç meslektaşları başta olmak üzere taraftar ve seyircilere örnek olma yükümlülüğünü açık şekilde ihlal etmiştir. Bu sebeplerle Hüseyin Göçek'in ve TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı kararda sundukları ek rapor ile Göçek'in beyanını doğruladıklarını belirten müsabakanın yardımcı hakemleri, 4. hakemi, VAR ve AVAR hakemlerinin TFF Etik Kurulu'na sevk edilmeleri ve etik dışı eylemleri nedeniyle cezalandırılmalarını talep ediyor, konu ile ilgili dilekçemizin TFF Başkanlığı'na sunulduğunu kamuoyuna duyuruyoruz."

Beşiktaş'tan flaş çağrı: Göztepe maçının hakemlerinin Etik Kurulu'na sevk edilmesini istiyoruz

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Etik Kurulu Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

TAM 35!:

ALIŞTINIZ TABİ BİZANS OYUNLARIYLA SAHTE ŞAMPİYONLUKLARA, YENİLİNCE AĞLAMALARA DOYAMAZSINIZ. . . DAHA DURUN NE GÖRDÜNÜZ Kİ, GÖZTEPE GERİ DÖNDÜ!!!

2
7
yanıtYanıtla
.....:

nerdeydinizde geri döndünüz?

yanıt2
yanıt2
Malum kemal:

Göztepe nereye döndü...

yanıt2
yanıt2
Juventuslu hatun:

Bu kadarda olmaz neymis topu bize vermemismis yemeseydiniz gölü bukadar basit

1
5
yanıtYanıtla
sercan:

kes lan renkli

yanıt0
yanıt0
Memcek:

Hatun sende yemeseydin ya

yanıt0
yanıt0
trabzonguldak:

haksızlığa uğramanın ne kadar iğrenç birşey oldoğunu en iyi Trabzonspor lular anlayabilir 2010 2011 !

1
3
yanıtYanıtla
Sergen Yalçın:

Herkes elini taşın altına koysun

1
1
yanıtYanıtla
AKIL VAR MANTIK VAR...:

BU HAKEM GS..KONYA MAÇINDA PENALTIYI HAKSIZ YERE VERMİŞ VE GS CAMİASI O DÖNEM HAKEM İÇİN HATALI KARAR VERDİĞİNİ MHK YE BİLDİRDİĞİ HALDE 17 KULUP BİR OLUP BU HAKEMİN ARKASINDA DURMUŞTUNUZ NE OLDU .O ZAMAN NERDEYDİNİZ.

1
1
yanıtYanıtla
AlpBJK:

Geçen yıl son 6-7 maç tamamen gs kollanırken hakem oyunlarıyla şampiyon yapılırken sen neredeysen ben de oradaydım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title