Haberler

    Beşiktaş, Dorukhan Toköz'ün maaşına zam yapacak

    Güncelleme:

    Beşiktaş, yıllık 350 bin euro kazanan milli oyuncu Dorukhan Toköz'ün maaşını artıracak. Yeni sözleşmeyle birlikte 23 yaşındaki oyuncunun maaşı 1 milyon euro olacak.

    Yaz döneminde Avrupa kulüplerini peşinden koşturan ama siyah-beyazlı takımda yoluna devam eden Dorukhan Toköz'ün maaşına zam yapılacak. Beşiktaş'ta yıllık 350 bin euro ile en az kazanan isimlerden olan 23 yaşındaki milli futbolcunun maaşı revize edilecek.

    "ZAMMI ÇOKTAN HAK ETTİ"

    Başarılı oyuncunun yeni sözleşmeyle birlikte maaşı 1 milyon euro olacak. İtalya ve Fransa'dan gelen tekliflere rağmen kulübe zorluk çıkarmayan ve 1 yıl daha takımda kalarak şampiyon olmak istediğini ifade eden Dorukhan'ın tutumu, yönetim ve teknik heyeti oldukça memnun etmiş durumda. Başkan Fikret Orman da başarılı ismin, yapılacak zammı çoktan hak ettiğini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Dorukhan Toköz Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500

    Yorumlar (4)

    Nirvana:

    Dorukan son maçlarda dökülüyor . Sahada varlığı hiç belli değil . Necip daha iyi oynar .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    transfer haberleri çıkmasa o zammı yapmazdınız ya, neyse.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Kara kartal:

    Gereksiz bir hamle bu ekonomik durumda. 2, 5 trilyon maaş az değil.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    Bir millet düşünün ki kendi milletinden olan bir futbolcuya dahi maaşını Euro üzerinden ödüyor. Bir millet düşünün ki biraz işlek bir caddede olan emlakı dolar yada Euro üzerinden kiralıyor bir millet düşünün ki kendi vatanının para birimine kendisi sahip çıkmıyor sonrada tl değer kaybetti diye üzülüyor. Kendi para birimine sahip çıkmayıp sonrada ne mutlu ki bu milletin bir ferdiyim diyen Dünyada böylesi ikinci bir millet yoktur.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title