Haberler

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Yerine İlk Hedef Okan Buruk

Güncelleme:

Süper Ligde son 5 maçını kazanarak yeniden şampiyonluk potasında yer alan Beşiktaş, bir yandan da yeni sezon için hoca arayışlarına devam ediyor.

Süper Ligde oynadığı son 5 maçı kazanan ve şampiyonluk yarışında 'ben de varım' diyen Beşiktaş'ta, sezon sonu geçerli olmak üzere Milli Takım'la anlaşmaya varan Şenol Güneş'ten sonra yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor.

Habertürk'te yer alan habere göre; Ligde iddialı bir konuma gelen ve 12 Mayıs'ta seçime gidecek olan siyah-beyazlı camiada Fikret Orman ve yönetiminin bir yandan yeni hoca arayışlarını sürdürdüğü belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimin ilk hedefi yerli bir hoca...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Yerine İlk Hedef Okan Buruk

FİKRET ORMAN'IN İLK HEDEFİ OKAN BURUK

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Fikret Orman yönetiminin ilk hedefinin ise Okan Buruk olduğu öğrenildi. Ligin bitmesinin ardından anlaşma sağlanması halinde Okan Buruk, siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü olacak. Akhisarspor ile Çaykur Rizespor'da başarılı bir performans ortaya koyan 45 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş ile ilgili sorulara "Bizim için sevindirici. Lig bittiğinde en doğru kararı hep birlikte veririz" cevabını vermişti.

EROL BULUT LİSTEDE İKİNCİ SIRADA

Siyah-beyazlıların listesinde olan bir diğer hoca ise Evkur Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Erol Bulut. İtalya Serie A ekipleri tarafından da takip edilen 44 yaşındaki başarılı teknik direktör listenin ikinci sırasında bulunuyor.

SON HEDEF SERGEN YALÇIN

Her iki teknik direktörle anlaşma sağlanamaması durumunda ise siyah-beyazlılar rotayı Sergen Yalçın'a kıracak. Alanyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ın da Beşiktaş'ı çalıştırmaya sıcak baktığı biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Tarafsız Taraftar :

Bizden olmayan bize gelemez... Bence SERGEN YALÇIN . . . !!!

11
1
yanıtYanıtla
Serki:

Sergen Yalçın olmali

9
1
yanıtYanıtla
Memo:

Bir sürü Beşiktaş kökenli kulübü bilen adamlar dururken Fikret Orman resmen kendi ayağına sıkıyor! Bunu farklı şekilde yorumluyor insan. Ekonomi nedeniyle elim kolum bağlı! Bu T. D. de fazla dayanamaz zaten ikimiz beraber gideriz!!!

2
5
yanıtYanıtla
CAPS:

güneş trabzon un öz ve öz evladı sizi şampiyon yaptı avrupa da güzel işler yaptı Beşiktaş ın öz evlatları ne yaptı

yanıt4
yanıt0
mustafa:

hımm okan ın herkese diş gösterirken kendi sahasında bjk tan neden 7 tane yediği belli oldu

2
4
yanıtYanıtla
kayserili:

mehmet özdilek ne oldu onu alıyorlardı ondan sonra sergen yalçını alıyorlardı sonra luceskuyu alıyorlardı öncesinde gutiyi haca yapıyorlqardı ayıp yahu bu kadarda yalan haber yapılmazki

5
0
yanıtYanıtla
baya:

bu yönetim sergeni neden almıyor şaşıyorum.

5
0
yanıtYanıtla
tusubasa:

rıza çalımbay olacak at fava bekle:)

3
2
yanıtYanıtla
H Erdemli:

Bu sıralamayı yapanın Beşiktaş Yönetimi olması şöyle dursun Beşiktaş''lı bile olma ihtimali SIFIR. Pazarlamacılara iyi satışlar fakat lütfen başka kapıya.

3
1
yanıtYanıtla
DEGO:

ŞENOL GÜNEŞ RİZE KALECİSİ GÖKHAN I GS MAÇINDAKİ PERFORMANSINA GÖRE MİLLİ TAKIMA ALINACAĞINI AÇIKLAMIŞ. . .

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title