Haberler

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'la Görüştü: Takımdan Ayrılmak İstiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, takımdan ayrılma kararını yönetime bildirdi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kulüple yol ayrımına geldi. Quaresma'nın ayrılmak için yönetime başvurduğu ve kendisine kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi. Henüz resmi bir teklifin olmadığı Quaresma'yı bırakmak istemeyen yönetim de en azından sezon sonuna kadar kalmasını istediği yıldız futbolcuyu, uygun şartların oluşması durumunda bırakmayı düşüneceğini oyuncunun kendisine bildirdi.

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'la Görüştü: Takımdan Ayrılmak İstiyorum

ŞENOL GÜNEŞ GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş ise Babel'in ayrılmasından sonra Quaresma'nın da gitmesini istemiyor. Portekizli yıldız oyuncu ile ilgili ayrılık gelişmesinin bu hafta yapılacak görüşmelerden sonra netliğe kavuşturulacağı yönetim kanadından gelen bilgiler arasında. Ricardo Quaresma'nın adı başta Porto olmak üzere Çin ve Arap kulüpleri ile anılıyor.

Uzun bir süredir ayrılmak istediği konuşulan Quaresma, ilk olarak Antalya kampının kadrosuna dahil edilmemiş ancak teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeniden kamp kadrosuna alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

MERT:

gelmen hataydı zaten

8
27
yanıtYanıtla
CO HART:

ZEVZEK RENKLİ

yanıt5
yanıt3
emrah:

nankör git gs yi tut

yanıt3
yanıt1
ADSIZ:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK ÇOK BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU. ÜST DÜZEY YETENEKLERİ VAR. BİZİM GENÇLERİN ÇOĞUNU EZER BU YAŞINA RAĞMEN. .

20
2
yanıtYanıtla
Adlı:

Feneri ezmeyeni dövüyorlar deliğkanlı

yanıt0
yanıt0
Hodrimeydan89:

Böyle bir futbolcuya sahip olmak her takıma nasip olmaz.Ona gösterilen sevgi az bile.

14
3
yanıtYanıtla
BJK taraftarları:

Q7 yoksa bizde yokuz

11
6
yanıtYanıtla
19EmRE03:

Sizde yok olun Querasmaspor'' lular.

yanıt2
yanıt1
BJK:

NASIL BİR KAFADIR BU. . . O ZAMAN SİZ BJK DEĞİL Q7 TUTUN. . . NE SAÇMALIK

yanıt0
yanıt0
Tufan kaya:

Hersey icin tesekurler BESIKTAS SENI Unutmiyacak Ricardo Quaresma, Yolun acik olsun Gitmek istiyeni zaten zorla tutamayiz

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title