Haberler

Beşiktaş'ta Ömer Toprak Harekatı!

Güncelleme:

Beşiktaş gelecek sezon için kadro yapılanmasını şekillendiriyor. Siyah beyazlı ekip Vida'ya güzel bir teklif gelmesi sonrasında stoper için Ömer Toprak'ı düşünüyor.

Siyah beyazlı yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Vida'nın sezon sonunda cazip bir teklif gelmesi durumunda ayrılması, Mirin'in de bugüne kadar bekleneni verememesi, ayrıca yabancı kuralının da değişebileceğini göz önünde bulunduran yönetim; stoper mevkii için rotasını yerli bir isme yöneltti.

Akşam'da yer alan habere göre; Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın hem sezon başı hem de devre arasında getirmek istediği Ömer Toprak'ı listeye dahil etti. 29 yaşındaki Ömer Toprak, Dortmund'dan ayrılmak istememiş ve gelen teklifleri geri çevirmişti.

Beşiktaş'ta Ömer Toprak harekatı!

DORTMUND'DA FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Ancak Bundesliga'da son 5 haftada sadece 1 dakika forma giymek Ömer'in tüm umutlarını kırdı. Çünkü milli oyuncu son 9 haftada sadece 2 maçta 9 dakika oynayabildi.

Beşiktaş yönetimi Ömer konusunda Dortmund'la temas kurmuş durumda. Siyah-beyazlılar Galatasaray'ın aksine öncelikle kulübünü ikna etmek istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ömer Toprak Galatasaray Dortmund Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (4)

ziyaa:

Almayın şu sakarı adam kendi kalesine gol atıp duruyor

4
1
yanıtYanıtla
ZİYAAAAAASSSS:

BENDE KAÇ DEFADIR SÖYLEDİM ALMAYIN BUNU. . DİNLEYEN YOK BE. . . . BİZ ALDIK VAR A GİTTİ. . HALA VAR DAN DÖNMEDİ GİDİŞ O GİDİ. VAR BİZDE YOK. . . HALA BEKLİYORUZ YANİ. . .

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

bu adam gelirse takım tutmayı bırakırım

2
1
yanıtYanıtla
fatih gül:

ömer toprak yeni forma besiktas istanbul siyah beyaz kara kartal istanbul atatürk kartal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title