Haberler

Beşiktaş'ta Flaş Şenol Güneş Kararı!

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü'nün, A Milli Takım ile anlaştığı için sezon sonunda görevini bırakacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş'i iki ekibi birden çalıştırması için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi gündemi sarsacak bir harekâtın hazırlığı içinde. Teknik direktör Şenol Güneş'le yola devam etmek için düğmeye basıldı. Takımın son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle tekrar şampiyonluk potasına girmesi üzerine tecrübeli teknik adam yeniden kıymete bindi.

HEM TFF'NİN HEM DE ŞENOL GÜNEŞ'İN İKNA EDİLMESİ GEREKİYOR

Sezon sonunda Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan ve bütün mesaisini A Millî Takım'a ayırmaya hazırlanan Güneş'in göreve devam etmesi yönünde yönetimde görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman ve ekibinin amacı, tecrübeli çalıştırıcının hem millî takımı çalıştırması, hem de Beşiktaş'taki görevine devam etmesi. Ancak bunun için hem TFF'nin hem de Şenol Güneş'in ikna edilmesi gerekiyor. TFF talimatlarında millî takımı çalıştıran bir teknik direktörün, başka bir kulüp takımını çalıştırması hakkında bir hüküm bulunmuyor.

TFF VETO EDEBİLİR

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik Adamların Stattüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 23. maddesinde "Bu talimatta hükme bağlanmamış olan hususlar hakkında TFF karar vermeye yetkilidir" ibaresi yer alıyor. Yani Beşiktaş yönetimi Güneş'i ikna etmesi durumunda, TFF yönetiminin millî takımın başında bulunan teknik direktörün, başka bir takımı çalıştırmasını veto etme hakkına sahip.

Beşiktaş yönetimi bu durumda ilk önce Şenol Güneş'i, daha sonra TFF'yi ikna etmek zorunda kalacak. Sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakmaya hazırlanan Şenol Güneş, daha önce iki takımı aynı anda çalıştırmayı prensip olarak doğru bulmadığını söylemiş ancak Beşiktaş'taki görevine devam etmesine rağmen TFF talimatları gereği Moldova ve Arnavutluk maçlarında ay-yıldızlı ekibin başında sahaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Bjkli:

Sergen teknik direktörümüz olmalı

9
2
yanıtYanıtla
binkafasız:

Adam zaten zorunluluktan teklifi kabul etti. Ne yapsın Milli takım göz göre göre bk yoluna gitmesinimi izlesin?

5
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Böye bir plan yok. Her gün Beşiktaş aleyhine konsantrasyon kaybına sebep olabilitesi yüksek bir haber; bilinmeyen bir kaynaktan basına servis ediliyor.

6
1
yanıtYanıtla
tenisçi:

bir gün lucescu , bir gün slaven bilic , bir gün okan buruk . Bjknin listesinde sayılmadık hoca kalmadı. Öncesinde de bjk yönetiminin Şenol Güneşi istemediği ile ilgili yapılmadık haber kalmamıştı. Keşke bu haber doğru olsa. bjknin maçlarını izlemek yeniden keyif vermeye başlamışken , yola Şenol Güneşle devam etmek çok güzel olurdu.

5
1
yanıtYanıtla
tolga:

yılmaz vural

3
3
yanıtYanıtla
Kara:

Tren çoktan kaçtı Şenol hoca bu ülkenin en iyisi devre arasında imzalatacaktiniz

4
0
yanıtYanıtla
istanbullu cimbomlu:

başka hoca yok kardeşim biriler daha ekmek yesin zati türk futbolu batakda birin ci lik takımlarının hepsini şenol güneşe verin valla şenolu begen dinizde değil birileri malı çuvalla götürü yor ondan olsa gerek

2
2
yanıtYanıtla
metin:

Getirin Sergen Abimizi hem Futbolcu hem Antrenör Sergen Abimizi istiyoruzzzz

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

oh ne guzel bir eli yagda bir elide balda bu geri zekalarin yardimiyla adam milyarderolacak vallahi

2
1
yanıtYanıtla
Dede:

Yalan

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title