Haberler

Beşiktaş, Pedro Rebocho'yu kadrosuna kattı!

Güncelleme:

Beşiktaş, Tyler Boyd, Douglas ve Victor Ruiz'den sonra dördüncü transferini yaptı. Siyah beyazlı takım, Guingamp forması giyen Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. A Spor'un haberine göre siyah-beyazlı takım Guingamp forması giyen Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu transfer etti.

"1 YILLIĞINA KİRALADIK"

A Spor'a konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi, "Guingamp forması giyen sol bek Pedro Rebocho'yu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladık. Sağlık kontrollerinde sorun çıkmazsa transfer tamamlanacak." dedi.

Beşiktaş, Pedro Rebocho'u kadrosuna kattı!

GEÇEN SEZON 8 ASİST YAPTI

24 yaşındaki Portekizli sol bek Rebocho, geçtiğimiz sezon Guingamp formasıyla Ligue 1'de 36 maçta 8 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pedro Rodriguez Ledesma Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (11)

KICKBOXER:

UFFFF TRANSFERE BAK YAKIYOR ANDREW ROBERTSON SANKI YA DA ALEX SANDRO YU TRANSFER ETTIK REZALET 2.LIG TOPCUSU

3
8
yanıtYanıtla
sss:

önce bi araştırsan keşke burda konuşmak yerine

yanıt5
yanıt1
RUHI-BJK:

KICKBOXER. 5 MAÇ SONRA YORUM YAPMAK LAZIM. OYUNA ENTEGRASYONU ZEKİCE YAPILIRSA SANDRO DAN İYİ GÖZÜKÜR FUTBOLU BİLMEYEN GÖZLERE. . . SANDRODAN İYİ DEMEDİM DİKKAT EDERSEN. . . ENTEGRASYONU KOLAY OLABİLECEK BİR FUTBOLCU. .

yanıt5
yanıt1
paşaaa:

yine sessiz ve yerinde bir transfer bravo bjk .

5
0
yanıtYanıtla
hayırlı olsun:

Kartal iyi transferler yapıyor. . Bir eksik var HOCA : bu iş FİKOPRENS ABDİŞ le yürümeyecek. . Yanlış ve aşırı yüklemeden sakat sayısı her gün artıyor. . Abdiş iyi bir insan olabilir, ama İyi insan olmak her şeyi yapabilmek anlamına gelmez. . Kartala ve kendisine yazık etmeden. .

2
2
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

yönetimsel bir strateji uygulanıyor şu aralar, kulüp binası uzun dönemli bir planlamanın ilk adımını uyguluyor, bekleyelim görelim

3
1
yanıtYanıtla
Burak:

Ligin en iyi sol beki olur 10 hafta gelin görümn

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fransa ligini takip edenler bilir fırtına gibi oyuncu bol bol asist yapar

2
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

beşiktaşın birde çok yönlü iyi bir orta sahaya ihtiyacı var medel ve necip boşu boşuna duruyor, atibe bir sene oynar ama ligi tam kapasitese bitiremez, savaşcı ve uzaktan iyi şut çeken bir orta saha lazım

1
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞŞ:

yerinde bi transfer

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title