Haberler

Beşiktaş'ta N'Koudou, Wolverhampton maçı kadrosundan çıkarıldı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın ardından Diaby de mide rahatsızlığı nedeniyle öğle saatlerinde kadrodan çıkarılmıştı. Siyah-beyazlı takımda N'Koudou da maça dakikalar kala rahatsızlandı ve kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'ndaki ikinci maçında İngiltere temsilcisi Wolverhampton'ı ağırladı. Mücadeleyi Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetti. Siyah-beyazlı takımda maç öncesi 3 isim birden sakatlandı. Burak Yılmaz'ın ardından midesinde rahatsızlık hisseden Abdoulaye Diaby de kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş'ta N'Koudou, Wolverhampton maçı kadrosundan çıkarıldı!Diaby ve N'Koudou

CANER İLK 11'E DAHİL EDİLDİ

Beşiktaş'ta ilk 11'de yer alan N'Koudou da ısınırken şiddetli migren yaşadığı için kadrodan çıkarıldı. Fransız futbolcunun yerine Caner Erkin ilk 11'e dahil edildi. Maçı tribünden takip edecek olan Tyler Boyd ise 18 kişilik kadroya alındı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Brütüs:

Çok önemli bir maçta mide rahatsızlığı nedir. En önemli oyuncular yok. Kral bey zaten yok. İyileştim deyip erkenden maça çıkıp, sakatlanıp, önemli bir maçta yok. Profösyönellik sıfırın altında

2
0
yanıtYanıtla
cihan cihan:

DUSUN YAKAMIZDAN REZILLER BESIKTASI NE HALE GETIRDINIZ UGURSUZ LAR

0
0
yanıtYanıtla
erkan:

Fenerin gökhan gönülü ve ceneri olmasa takım bitik. Beşiktaş göz göre göre operasyonla bitiriliyor. Allah razı olsun fenerde destek olmasa tamamen bitik. Fikret Abdullahıda al git.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title