Haberler

Beşiktaş, Milan forması giyen Laxalt'ı kiralamak istiyor!

Güncelleme:

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Milan'da forma giyen Uruguaylı oyuncu Diego Laxalt'ı kiralamak istiyor.

Siyah Beyazlılar, sol beke Caner Erkin'in alternatifini arıyor. Sözleşmesi sona eren Adriano'ya yıllık 1 milyon 200 bin euro'dan yeni bir sözleşme öneren yönetim, Brezilyalı futbolcudan olumsuz cevap almıştı. Sol bek için ortaya çıkan son isim ise Diego Laxalt.

YILLIK 2 MİLYON EURO

Genoa'dan 14 Milyon euroya Milan'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon İtalya ligi'nde 20 maçta forma giydi. 2022'ye kadar Milan'la sözleşmesi olan Uruguaylı futbolcu, menajerler tarafından kiralık olarak siyah beyazlı ekibe önerildi. Beşiktaş, Laxalt'a yıllık 2 Milyon euro önermeyi düşünüyor.

(TRT Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Milan Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

SOL KANATTA İVAN PERİSİÇ TEN BAŞKASINI TANIMAM

1
1
yanıtYanıtla
nohomo:

Aslen sol orta saha oyuncusudur. Ama son dünya kupasında 3 5 2 nin sol kanadın da oynatılmıştır. Milanda önüne gelen parlıyan kalbur üstü oyuncuyu alıp oynatmaya çalıştığından sol bekde heba etmiştir adamı. Dinamik, hızlı yorulmayan, adam eksiltebilen, 90 dakika köpek gibi koşan bir kardeşimizdir. Diğer tüm özellikleri ortalamadır. Sol kanadın her yerinde oynar.

2
0
yanıtYanıtla
MEHMET SARI:

bjk yine hazırlıksız yine eski kafa her önerilene talip oluyor bir takımın üç beş ana transfer planı olur üç beşte b planı. . . nerdeyse kulübün önünden geçenleri iş olsun transferi yaptık diye içeri tıkacaklar, bjk sade şeffaf transferleri yapamaz zaten , alengirli işler takip eder hep. . .

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title