Haberler

Beşiktaş, Loris Karius ile yola devam etmeyecek

Güncelleme:

Beşiktaş, geldiği günden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Alman kaleci Loris Karius ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı aldı.

Beşiktaş'ta inişli çıkışlı 2 sezon geçiren Loris Karius, sezon sonunda Liverpool'a geri dönüyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, Beşiktaş 2 sezonluğuna kiraladığı Loris Karius için 8 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağını İngiliz kulübüne bildirdi.

63 MAÇTA 91 GOL YEDİ

Liverpool'un ise, Karius'u tekrar kadroda düşünmediği ve 26 yaşındaki kaleci için tekliflere açık olduğu kaydedildi. Karius'a yakın kaynakların da, oyuncunun yaz aylarında yeni bir maceraya yelken açmak üzere hazırlıklara başladığını ilettiği ifade edildi. Beşiktaş'ta 63 maça çıkan Alman kaleci, kalesinde 91 gol görürken, 13 kez kalesini gole kapatmayı başardı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Liverpool Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (7)

ben:

çok isabetli bir karar

6
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Acliktan nefesi kokan besiktas 8 milyonu Tabiki bulamaz

1
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ülkemdeki kizlara üzuldum. Karius gidiyeahh

2
2
yanıtYanıtla
HERKÜL:

yokmu alt yapıda kaleci her takımımız kaleci için kesinlikle yabancı almamalı bu saaten sonra muslera cok iyi bir kaleci ancak ugurcan fb deki altay mert gibi yerli ile ilerleme lazım alt yapıdaki kalecide zaten en fazla karius kadar hata yapar ki kazandıgın zaman belki 5 10 sene kalen garanti olacak veya iyi bi gelir elde edeceksin.

2
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu Besiktas takiminda Rüstü Recber kalecilik Sergen forvet oynar. Yeminle Sergen, Burak''dan daha fazla gol atar. Gidisatta onu gösteriyor. Bosuna yabancilara para vermeyin.

1
1
yanıtYanıtla
fabri:

Fabriyi sattık ne geçti elimize koca bir hiç fabri kalıp yıllarca kaleyi koruyacağına para hırsı gözünü bürüdü fikret efendinin. .

1
0
yanıtYanıtla
zaa:

aman ne üzüldük neeee üüüüüüüüüüzzzzzzzzzüüüüüüllldüükkkkkk zaaaaaaaaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title