Haberler

Beşiktaş'ın Zulte Waregem'e kiraladığı Larin: Belçika'da çok mutluyum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiraladığı Cyle Larin, 11 maçta 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Belçika basınına konuşan Larin, "Belçika'da çok mutluyum." dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Zulte Waregem'e kiraladığı golcü oyuncu Cyle Larin, takımının yakaladığı 8 maçlık yenilmezlik serisinde takımın en önemli isimlerinden biri oldu ve hücumda takımı sürüklemeyi başardı. İyi bir sezon geçirdiğini kaydeden Larin, "Sezonu olabildiğinde yüksekte bitirmek için savaşmaya devam edeceğiz. İyi takımlara karşı oynamayı seviyorum, çalışmaya devam etmeliyiz. Belçika'da çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"DAHA DA İYİ OLACAĞIZ"

Berahino ile hücumda iyi bir ikili yakaladıklarını belirten Kanadalı golcü, "Bazen ben daha geride oynuyorum, bazen Saido Berahino. İyi bir takımımız var ve çok iyi çalışıyoruz, daha iyi olacağımızı da düşünüyorum" diye konuştu. Bu sezon 11 maçta 975 dakika süre alan 24 yaşındaki golcü, 5 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

Zulte Waregem'in 1 yıllığına kiraladığı Larin'i 2,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna katma hakkı bulunuyor.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Belçika Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (11)

kartal nado:

sahi , Beşiktaş ne arıyordu , santrofor eksiğimiz mi vardı ? vah bizim kadro mühendislerimize . . .

14
0
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Futboldan anlamayanlar klubü yönetirse olacağı bu, ülke futbolunu bitirdiniz yazıktır be

yanıt5
yanıt0
1234:

Bir Slimanı örneği daha

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu çocuğa çook şans tanındı. demek ki büyük takım oyuncusu değilmiş anca zulte waregemde oynar

3
2
yanıtYanıtla
BJK:

NEGREDO''YA VERİLEN ŞANS BU ÇOCUĞA VERİLSEYDİ KALİTESİNİ KANITLARDI

4
0
yanıtYanıtla
YEMEZLER:

2. DİAGNE VAKASI

3
0
yanıtYanıtla
Burak HAN:

1.si BJK bu adama 13 milyon euro vermedi 2. si diagne hala çöp 3.sü o slimanı vakasıdır.

yanıt0
yanıt0
DURAN TEKERLEK:

Larin kaliteli futbolcu. 8taş kullanamadı.

2
0
yanıtYanıtla
TÜRK FUTBOLUNUN HALİ:

Ülkeden gidenler bir bir intikam alıyor sanki. Golleri peş peşe sıralıyorlar. Slimani şimdi de Larin. Sıkıntı Türk fubolunda. Veriyoruz dünya kadar parayı. Lakayıt davranıyorlar ve oynamıyorlar. Avrupa da hem az veriyorlar hem de disiplinliler. Türkiye ye gelen yatmak için ve parasını yemek için geliyor. Babel ve Falcao babasının hayrına ve gs için gelmiyor. Şampiyonlar ligi ve bol € lar için.

1
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Çünkü takımlarımız doğru dürüst bir sistemle oynamıyor ki. Adamlar bildiğini de unutuyor. Karma karışık bir futbol mantalitemiz var. Kaybolup gidiyorlar.

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title