Haberler

Beşiktaş'ın eski oyuncusundan olay yorum: G.Saray'ı nasıl şampiyon yaptılar hepimiz biliyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Souleymane Youla, "Galatasaray'ı geçen sezon nasıl şampiyon yaptılar hepimiz biliyoruz. Demek ki hakemler hala değişmedi." dedi.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Souleymane Youla, kulüp dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Youla'nın sözleri:

"İstanbul'a geçen sene gittim. Bu vesile ile Vodafone Park'ı gördüm ilk defa. Çok güzel ve modern bir stat oldu. Ama İnönü Stadı'nda "Allah allah, allah allah Souleymane Youla" tezahüratı altında oynamış biri olarak taraflıyım! İşte tam da o deliliğin tam ortasında 300 Spartalı filmindeki gibi "This is İnönü!" (Burası İnönü) deyip adamın göğsüne tekmeyi basmadıysam iyidir.

"TÜRKİYE'DE OLSAYDIM BU İYİ OLMAZDI"

Her hafta sonu şaşmaz. O güzel dar siyah Beşiktaş formanın duvarında asılı olduğu çalışma odamda, internetten Beşiktaş sonuçlarına bakarım. Yorumları okurum ve gollerini izlerim. Galatasaray'ı geçen sezon nasıl şampiyon yaptılar hepimiz biliyoruz. Demek ki hakemler hala değişmedi. Ben Belçika'dan dayanamadım. Türkiye'de olsaydım bu iyi olmazdı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Youla Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (84)

haydar:

Galatasaryın altında ezilmeye hep devam o zaman

81
103
yanıtYanıtla
selo-kebaplari:

ezik cimbom ezik terim

yanıt69
yanıt62
Kuş terbiyecisi:

kimin ezik olduğunu görüyoruz müptezel SELO-KEBAPLARİ. . . . :-)))

yanıt17
yanıt14
Adınızı Yazın:

senin söylemene gerek yok butun turkiye biliyor ama kimse senin gibi agzini acip söylemiyor bakin iste sikecilri görun biz her seyi yapariz sizlerde öyle seyredin gibisine

55
36
yanıtYanıtla
gercekci:

Mendil lazimmi?

yanıt16
yanıt22
admin:

şimdi sövecem be pppp sen gitönündekihaltı ye ne verdin bu ülkeye para yemekten baska

yanıt0
yanıt1
Zago:

Hadi oradan dingil.

15
31
yanıtYanıtla
pisipisi-kedcik:

hoplama salatasarayli dingili kirarsin

yanıt3
yanıt0
gercekci:

Buda kim?Gündeme gelmek icin sen nasil SANLI GALATASARAYA LAF ATARSIN BE KAFIR.

10
33
yanıtYanıtla
Sencer:

Birine kâfir diyorsan karşındaki Kafir değilse sensindir.

yanıt1
yanıt1
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title