Haberler

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Ligde haftanın açılış maçında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Beşiktaş, Süper Ligin 2. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadeleyi siyah-beyazlı takım 3-0 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Güven Yalçın, Caner Erkin ve Adem Ljajic kaydetti. Ayrıca maçta Beşiktaş'ın 2 şutu direkten döndü. Bu sonuçla Beşiktaş, bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

QUARESMA VE OĞUZHAN'A DESTEK

Vodafone Park'ta oynanan maçlardan önce bütün futbolcuları tribünlere davet eden siyah-beyazlı taraftarlar bu maç öncesinde de geleneği bozmadı. Karşılaşma öncesinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, gösterdikleri performansla eleştiri oklarının hedefi olan Quaresma ve Oğuzhan Özyakup'a destek çıktı. İki futbolcu coşkuyla tribünlere giderken Quaresma'nın Beşiktaş armasını öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

ABDULLAH AVCI'NIN İLK İÇ SAHA MAÇI

Yeni sezon öncesinde siyah-beyazlı takımın başına geçen Abdullah Avcı, iç sahadaki ilk maçına Göztepe karşısında çıktı. Avcı, siyah-beyazlı ekibin başındaki ilk resmi maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a mağlup olmuştu.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

KARIUS KALEYİ DEVRALDI

Siyah-beyazlı ekibin Brescia ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Loris Karius, Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçı ve Demir Grup Sivasspor ile oynanan ligin ilk maçında formasından uzak kalmıştı. Hafta başından itibaren takımla çalışmalara başlayan Alman file bekçisi, Göztepe karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

EMİNE BULUT TEPKİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu, 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı almıştı. Bu hafta Süper Lig, TFF 1'inci ve 2'nci ligde oynanacak diğer maçlarda olacağı gibi Beşiktaş - Göztepe karşılaşması da 1 dakika geç başladı. Ayrıca iki takım futbolcuları olaya tepki göstermek adına sahaya siyah-pankartla çıktı.Yaşanan olaya tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikanın ardından ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları 'Kadına kalkan eller kırılsın' şeklinde tempo tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Eski bjkli:

Bu lens i daha oynatıyorlar ya inşallah bjkyi de 2. 3. Liglerde görürüz

9
8
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu Emine cinayeti su anda popülerligini koruyorsa muhakkak arkasinda birseyler aramak lazim. 15 temmuzdaki darbeden fazla konusulur oldu.

2
13
yanıtYanıtla
teoman:

Geçen hafta sivasspordan üç tane yiyen adetan sahadan silinen bu hafta üst üste iki pas yapamayan tiner spor mallarla dolu ve geçen yıl küme düşmeyi fazlasıla hakeden ama çevirdiği dümenlerle başka takımların düşmesine sebep olan göztepenin yerinde süper ligdeki herhangi bir takım olaydı sonuç geçen haftayla aynı olurdu seyirciye acıyorum yorumculara gülüyorum bu hafta süper ligin mal takımını yendiler ama bu ligde bir göztepe daha yoktur bu sözlerimi unutmayın.

3
6
yanıtYanıtla
BJKLİ:

Gol var ama oynanan oyunun tadı yok be Beşiktaş''ım.

5
3
yanıtYanıtla
kartal:

adem beşiktaşın en büyük kazanımıdır bence

5
1
yanıtYanıtla
BJKLİ:

İlk yarı berbat bir takım, ikinci yarı ise Bembeyaz Bir Beşiktaş. Harikasınız çocuklar!!

4
1
yanıtYanıtla
ASLI:

GGGGGGOOOOOOOAAAAAAALLLLL. . . ….

3
0
yanıtYanıtla
socar:

KANATLI ORKİD GİBİMİ KANATLANMIŞ EZİKLER.

0
0
yanıtYanıtla
Ece Elif aydın .Mobil-IOS:

Karşılık gol niye var acaba saten ben as hastayım çocuklar ve abiler o yüzden :),;?,6;);),aaaaaaaaaa buğazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title