Haberler

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Gervinho'yu istiyor

Güncelleme:

İtalyan basını Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Parma forması giyen 32 yaşındaki golcü oyuncu Gervinho için yarıştığını yazdı.

Önümüzdeki sezona şampiyonluğa oynayacak güçlü kadrolarla girmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında İtalyan basınından flaş bir transfer iddiası geldi. Ülkede yayım yapan Parma Today adlı internet sitesi, Süper Lig'in üç büyüklerinin Parma'da forma giyen 32 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Gervinho ile ilgilendiğini yazdı.

HENÜZ RESMİ TEKLİF YOK

Haberde üç kulübün de Parma'dan yıllık 1 milyon 300 bin euro kazanan yıldız oyuncu için daha yüksek maaşlar ödeyebilecekleri ancak henüz resmi bir teklifte bulunmadıkları ifade edildi. İtalyan kulübünün sportif direktörü Daniele Faggiano ise Gervinho ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada "Teklifler gelebilir. Ancak bu konuda oyuncunun ne düşündüğü de önemli." ifadelerini kullanmıştı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Gervinho Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (3)

Diyorum bakalım:

Bu çekişmeler yalnız bizim memlekette olur bir liralık adamda bu andavallar yüzünden on liraya çıkar, yine memleketimin paraları çar çur olarak yurt dışına gider. Kulüpler artık radikal kararlar almalı, seçilen yönetim kar ederse 10 nu almalı zarar ederse tamamını cebinden karşılamalı ki paraları da ona göre harcasın

3
0
yanıtYanıtla
sadas:

32 yaşındakı adam ıcın ne yarısı bu asdasd

3
0
yanıtYanıtla
oOo:

En son yarıştıklarında 22 yaşındaydım hala yarışıyorlar yıllar geçti :)) Sene 2025 gervinco 43 yaşında hala yarışıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title