Haberler

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, Cenk Tosun'u transfer etmek istiyor

Rekor ücretle 2017-2018 sezonunun devre arasında Everton'a transfer olan Cenk Tosun yol ayrımına geldi. Geçen sezon yedek kalan milli futbolcu, Everton'ın Moise Kean'i de almasıyla 3. forvet durumuna düştü. İngiliz basınına göre teknik direktör Marco Silva, Cenk Tosun'la görüşerek takımdan ayrılmasını istedi.

VEDAT'IN YANINA 2. FORVET

Bu gelişme sonrası üç büyükler harekete geçti. Vedat Muriç'in yanına bir forvet daha almak isteyen Fenerbahçe kısa süre içinde Cenk'le temasa geçecek. Falcao'yu bitirmek üzere olan G.Saray da gündemine milli futbolcuyu aldı. Cimbom, Mitroglou'nun yerine Cenk'i düşünüyor.

KARTAL ESKİ YILDIZINI İSTİYOR

Burak'ın sakatlığı sonrası forvet arayan Beşiktaş eski yıldızını gözüne kestirdi. Cenk'in önce Ada'da kalmak istediği, iyi bir teklif gelmezse Türkiye'yi düşüneceği öğrenildi.

EŞİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Cenk Tosun'un Türkiye'ye transferinin önündeki en büyük engel eşi... Ece Tosun'un İngiltere'de yaşamına devam etmek istediği ve Cenk'e Premier Lig'den bir takıma gitmesi yönünde telkinde bulunduğu iddia ediliyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Cenk Tosun Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

bin ali in ali:

bulunmaz hint kumasi, girin birbirinize, elin kapi onune koydugunu biz topluyoruz

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aman fenerden uzak dur nereye gidersen git

5
2
yanıtYanıtla
memet:

cenk çok sanslı , karısı zeki ymiş. . . . ingiltere varken türkiyede yaşanılır mı. . . ?

4
1
yanıtYanıtla
Harbimi:

Kuma olarak gidebilirsin

yanıt5
yanıt0
EŞİ KALSIN:

EŞİ ÇOK İSTİYORSA KALSIN ORDA O GELSİN OYNAYABİLECEĞİ TAKIMA ŞİMDİDE O MODA OLDU EŞİ İSTEMİYOR ÜÇ LİRALIK LOKMAN GÖR BİLE EŞİ İSTEMEDİĞİ İÇİN SEVİLDİĞİ TAKIMDAN AYRILDI

4
0
yanıtYanıtla
TÜRBÜN:

ADAM BEŞİKTAŞA YAKIŞIR.

3
0
yanıtYanıtla
iş güç yalan:

Galatasaray’da Mbaye Diagne konusundaki belirsizlik bitmiyor. Son olarak Fransa’da yayın yapan Yahoo Sports’un muhabiri Manu Lonjon, yaptığı haberde, Diagne’ye herhangi bir teklifin olmadını belirtti. Senegalli yıldız ne Arap ülkelerinden ne de herhangi bir takımdan teklif olmadığını aktaran Yahoo Sports muhabiri, tüm çıkan haberlerin yalan olduğunu vurguladı.

3
0
yanıtYanıtla
snopp:

fenere gider inşallah Galatasaray a geleceksede yedek golcü olarak gelsin 11 oynayacak kapasitede değil !

3
0
yanıtYanıtla
Aman:

Bumu yildiz anca ptt de oynar yalan haber kimse almaz

1
2
yanıtYanıtla
THH:

BU ADAM GELİRSE CİMBOMU SEYRETMEYİZ- THH

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title