Haberler

Beşiktaş, Dimitri Payet'yi transfer etmek istiyor!

Güncelleme:

Şampiyonluk yarışında iddialı hale gelen Beşiktaş, Olimpik Marsilya'nın Fransız yıldızı Dimitri Payet için teklif yaptı. L'Equipe'te yer alan habere göre; Beşiktaş, 32 yaşındaki yıldız hücum oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Sözleşmesi 2021'de sona erecek olan Payet'nin Marsilya'ya aylık 600 bin euro maliyetinin olduğu ve bu nedenle yönetimin, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı vurgulandı.

VILLAS-BOAS'IN ONAYI GEREKİYOR

Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olan ve yüksek maaş alan Payet'yi gözden çıkaran Marsilya, teknik direktör Andre Villas-Boas'ın da onay vermesi durumunda Beşiktaş'a 'Evet' diyecek. Marsilya, bir diğer yüksek maaşlı oyuncuları Luiz Gustavo ile Adil Rami'yi Fenerbahçe'ye göndermişti.

29 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Bu sezon 14 lig maçının 9'unda oynayan ve 4 gol atan Payet'nin tribünlerin en sevdiği oyunculardan biri olmasının da transferin önündeki bir dezavantaj noktası olduğunun altı çizildi. Dimitri Payet, 2017 yazında West Ham United'dan Marsilya'ya 29.3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olimpik Marsilya Marsilya Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (8)

Kara kartal:

Yakışır gerçekten bir dünya yıldızı kofti den değil yani anlayana

4
4
yanıtYanıtla
bay:

çok iyi transfer olur

3
4
yanıtYanıtla
LEZBİYEN CİN FURKAN-ANAMURLU:

BENCE GELMEZ

4
1
yanıtYanıtla
BAZILARI ŞÖYLE DER:

AMAN DİYİM UZAK DURUN. . BUNU ALACAKSAN Q7 Yİ NİYE GÖNDERDİN. SANIRIM ADİL RAMİ DEMİŞ BUNA GEL OĞLUM BURAYA TOP OYNAMANA GEREK YOK TAKILIRIZ. İSTANBUL GÜZEL.

3
0
yanıtYanıtla
Burak:

Marsilya yıllık 6 milyon veriyor . Avrupada maaşlar 10 ay üstünden hesaplanır futbol için . Vergisi yüzde 45 tir fransanın yani dimitriye kalan para 3. 3 milyon euro bjk 2. 5 versin gelir . Marsilya şutlamak istiyor.

3
0
yanıtYanıtla
haha:

para nerde? adamın marsilyaya yıllık maliyeti 7, 2 milyon avro

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Geleceğini zannetmitorum 2016 yılında kariyerinin ziversinde ingiltereden büyük kulüpler istemişti o taraftarı olduğu marsilyayı seçti. . bakarsın gelir. Gelirse iyi olur. Karakterli bi futbolcu. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evet emekliler ligi olmaya devam ediyoruz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title